3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
LACTIUM · CONCERT TRESC
LACTIUM · CONCERT TRESC

LACTIUM · CONCERT TRESC

  • PARC JAUME BALMES · VIC - Vic
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

TRESC Comunitat de Cultura i Lactium sumem esforços per oferir-te el bo i millor de la música i la Gastronomia. Enguany, el Lactium, la Fira de formatges referent del sector gastrònòmic que se celebrarà els dies 20 i 21 d'abril al Parc Jaume Balmes de Vic, tindrà un concert TRESC ben especial.

Dissabte 20 d'abril et convidem a acompanyar-nos al concert TRESC amb Irene Gellida Cortés a l'escenari TxisArts del Lactium, al parc Jaume Balmes de Vic. 

Irene Gellida Córtes

Descobreix les cançons d'Irene Gellida :https://www.instagram.com/irenecortesmusic/

 

Sobre Lactium

Lactium, és una experiència lúdica, cultural i comercial al voltant del formatge artesà en un dels parcs més bonics de la ciutat just al costat del centre històric. A Lactium el visitant podrà descobrir, tastar i comprar els millors formatges artesans, en un mercat que reunirà més de 200 formatges i 40 formatgeries.

També podrà gaudir de la proposta dels Amics del Formatge, productes agroalimentaris artesans, de qualitat i proximitat en plena sintonia amb els formatges i els valors de Lactium. Lactium oferirà també un conjunt de propostes festives i divulgatives, per poder gaudir del formatge artesà en totes les seves dimensions: L'Aula del formatge Bonpreu i Esclat, una bonica carpa amb capacitat per 45 persones que acollirà un programa d'activitats i tastos de caràcter pedagògic al voltant del coneixement de la cultura formatgera, amb la presència d'especialistes, projectes formatgers i amb els formatges artesans com a protagonistes. Una nova edició del

Concurs Lactium: Formatges Artesans Catalans 2024, el concurs referent d'àmbit català, que celebrarà la seva quinzena edició, estrenarà direcció, i a on podran participar totes les formatgeries artesanes del país. El TxisBar l'espai de Lactium on tastar i descobrir de manera lúdica, pedagògica i en bona companyia, els formatges presents a Lactium , tallats i servits al moment, per poder-los gaudir al parc Jaume Balmes en companyia d'una copa de vi. Per segon any, repetirem la convocatòria del Premi Millor Pastís de Formatge Català, un reconeixement al pastís de formatge elaborat amb formatge català i artesà. I per amanir-ho tot plegat, l'espai TxisArts, l'espai més polivalent de Lactium, on hi programarem espectacles familiars, música en directe i l'entrega de Premis de Concurs Lactium.

A Lactium, des de fa 16 anys treballem per transmetre la cultura patrimonial i els valors del formatge artesà, refermar el compromís amb la innovació agroalimentària i la sostenibilitat, reconèixer la riquesa i diversitat del món rural i fomentar la demanda de formatge artesà i la seva productivitat.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Cançó d'autor

ADREÇA

PARC JAUME BALMES · VIC
08500 - Vic

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX