3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Emboscades. Dones i bosc
Emboscades. Dones i bosc

Emboscades. Dones i bosc

  • Fins el 14 d'abril
  • Palau Robert - Barcelona
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural mitjançant la Direcció General de Boscos i Gestió del Medi, amb la col·laboració de la Direcció General de Difusió. Si l'any passat Palau Robert va celebrar el 8M amb l'exposició Dones Invisibles, sobre la vida de les internes a les presons catalanes, enguany ho fa amb la proposta Emboscades. Dones i bosc, que ha rebut el suport i assessorament, també, de l'Institut Català de les Dones.


Sota la direcció d'Anna Sanitjas Olea, i amb fotografies i audiovisuals de Michele Curel, coordinació i continguts d'Ana Villagordo Vegara i museografia de La Page Original S.L., Emboscades. Dones i bosc pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.


Les dones tenen un paper clau en la gestió dels boscos: perquè fan molta feina encara que no es visibilitzi i perquè aporten una manera de treballar necessària i que posa èmfasi en aspectes que fins ara no s'han tingut en compte, diferents als tradicionals. Per tant, cal visibilitzar-ho, reivindicar-ho, celebrar-ho i denunciar totes les barreres encara existents. Només un món forestal basat en la igualtat entre dones i homes serà capaç d'assolir els reptes que ens planteja el futur.


La gestió forestal i la majoria de professions associades a l'entorn rural són molt desconegudes per a les persones del món urbà, tot i ser imprescindibles. Els reptes ambientals, econòmics i socials són immensos i els sistemes naturals són els grans perjudicats, però també és on cal centrar la cerca de solucions. Entendre això és clau per valorar els nostres boscos i apropar-nos-hi d'una altra manera.


L'exposició Emboscades. Dones i bosc convida a explorar i endinsar-se (emboscar-se) en el paper de les dones en l'àmbit forestal, així com en la importància de gestionar i conservar els boscos. Tot a través de la mirada de 18 dones que, dia a dia, amb la seva feina, ho fan possible.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Altres

ADREÇA

Passeig de Gràcia, 107
08003 - Barcelona

Palau Robert
Passeig de Gràcia, 107, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Exposició gratuïta

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX