3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viatjant en el Barroc

Viatjant en el Barroc

  • 10 d'agost del 2024
  • Església Sant Martí d'Empúries - Empúries
20€
INVITACIÓ
PROPERAMENT
Per a
  • EXCLUSIU SOCI PLUS
MÉS INFORMACIÓ

DESCRIPCIÓ

Un programa a cavall del barroc italià i alemany que s'inspira en l'admiració de Johann Sebastian Bach pel ¿sacerdot vermell" (com era conegut en aquell moment Antonio Vivaldi), que va influir profundament en la seva producció. Bach, uns 70 anys més jove, es presenta en algunes obres mestres amb el diàleg sensible entre la veu de soprano i la flauta, i el programa es completa amb obres mestres de cambra de Haendel, Telemann i Paisiello.

Sang Eun Kim,soprano de Corea del Sud, es va graduar en Música per la EWHA Womans University de Seül obtenint el Primer Premi. Ha actuat en nombrosos centres musicals d'Itàlia i de l'estranger, com a artista resident del Festival de Música d'Alba, al Festival Internacional de Scatola Sonora a on va debutar amb el rol d'Adina a ¿Elisir d'amore" de Donizetti a Milà i Alessandria, i al 2021 va aconseguir el ¿Premi especial a la millor execució de lied" al Concurs Internacional ¿A. Rubinstein" de Düsseldorf.

Giuseppe Nova. Una brillant carrera l'ha portat a Europa, Estats Units i America llatina, Asia , Japó, Xina, Tailandia, Singapur, Corea etc., actuant a les sales i festivals més importants, tals com el Suntory Hall, Kioi Hall, Liszt Hall de Budapest, Tonhalle de Zurig, Teatre Filarmonic de Verona, Seoul Art Center, Mozarteum de Salzburg, Rudolfinum, Semetana Hall de Praga etc. Solista amb orquestres com Virtuosi di Praga, Ensemble of Tokyo, Orquestra de l'Arena de Verona, Thailand Philarmonic, Orquestra Filarmonica de Torí, State Sumphony Leningrad, etc. és també present, com a membre del jurat, a molts concursos d'Europa i Asia. Ha rebut el Premi per la música de Cambra a Kyoto, ha actuat pel G20 a Guatemala, al 2011 li van concedir l' European Award a Praga per la seva activitat artística i cultural, i al 2018 el BMIMF Best Artist al Korean Busan Maru Festival.

Maurizio Fornero és graduat en orgue i composició per orgue, piano i clavicèmbal al Conservatori ¿G. Verdi" de Torí. Seguidment es diploma en Clavecí i teclats històrics al Conservatori ¿A.Vivaldi" d'Alessandria. Especialitzat en l'execució filològica del repertori antic, desenvolupa una intensa activitat cambristica que l'ha portat a actuar en els Festivals Internacionals de Música Antiga i Barroca més importatns d'arreu d'Europa. Ha enregistrat nombrosos CD de música de compositors dels segles XVI, XVII i XVIII per a les discogràfiques Stradivarius, Opus 111, Niccolò i Syrius. Ha actuat en directe per la Rai, Radio 3 de Belgica, Radio Classica d'Espanya etc i es organista i clavecinista de la Simfónica de la Rai, del Teatre Regio de Tori i l'Academia Montis Regalis.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Sang Eun Kim · Soprano
Giuseppe Nova · Flauta
Maurizio Fornero · Clavecí

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

10 d'agost del 2024

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Pl/ Major, s/n
17130 - Empúries

Església Sant Martí d'Empúries
Pl/ Major, s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Les invitacions estaran disponibles el dia 10 de juliol a les 08:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


ds.
10
ag.
Viatjant en el Barroc
20:00 h Església Sant Martí d'Empúries
Empúries
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Viatjant en el Barroc
20:00 h Església Sant Martí d'Empúries - Empúries  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX