3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Artemi, el cambrer abstemi

Artemi, el cambrer abstemi

  • Biblioteca de Catalunya - Barcelona
25€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La Perla 29 convida al Col·lectiu Pedant a Missa i Repicant per fer una estada de creació al Teatre La Biblioteca. Les seves idees poètiques i esbojarrades ens fan anar més enllà, a partir del nostre folklore i les històries que ens ressonen des de la nit dels temps. Amb què ens sortiran? Haurem de seure al teatre per descobrir-ho!

Sinopsi


¿Va, fes com ho fan els altres, allà dalt tens una ampolla de Bran- Dissabte, i un dissabte, i encara un altre dissabte en que ell tampoc no ha de provar / aquest amor desenfadat / disparar i no ser dispara a a at / perdre-ho tot per un petit instant de pau / que pugui fer callar aquest puto cap / que diu: Ai, Artemi, cambrer abstemi, mai provis el que vendràs!"

El Col·lectiu Pedant a Missa i Repicant s'alia amb La Perla 29 per presentar un conte del gremi de l'hostaleria. Després d'acollir la passada primavera el nostre Sant Pere el Farsant, ens tornarem a arremangar les mànigues amb la gent del Teatre La Biblioteca. La nostra quarta comèdia musical, El cambrer abstemi, és la història d'un cambrer sense vocació i les hores, els dies i els anys que ha hagut de passar venent la felicitat en copes petites, sense que el treball li hagi donat mai un momentet per provar-la. Quaranta poemes que parlen de l'economia submergida, de les mentides i del bar: la feina de merda preferida de la nostra generació.

FITXA TÈCNICA

AutoriaQuim Carandell i Lluc Valverde
DireccióQuim Carandell i Lluc Valverde
Intèrprets:Helena Barba Gabriel Bosch Roger Cassola Quim Carandell Louise Good Lluc Valverde

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

c/ Hospital, 56
08001 - Barcelona

Biblioteca de Catalunya
c/ Hospital, 56, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX