3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TATE MCRAE ¿ THINK LATER TOUR · SORTEIG

TATE MCRAE ¿ THINK LATER TOUR · SORTEIG

  • Dilluns 20 de maig | 21:00h
  • Sant Jordi Club - Barcelona
40€
SORTEIG
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Participa-hi

DESCRIPCIÓ

PARTICIPA A LES XXSS DEL TRESC A PARTIR DEL DIA 25 DE MARÇ!

La cantant i compositora multiplatí Tate McRae acaba d'anunciar el seu segon àlbum 'THINK LATER' a través de RCA Records. Produït per l'exitós Ryan Tedder (Taylor Swift, Beyoncé), 'THINK LATER' i les seves cançons estan impregnades d'un pop atraient i melodies enganxoses.

Mostrant el talent il·limitat de Tate i la seva evolució com a compositora, aquest nou treball explora aquests sentiments tan familiars que sentim en enamorar-nos i en abraçar les emocions que s'experimenten en seguir la teva intuïció i el teu cor. L'àlbum també inclou l'últim single de Tate, "greedy", cançó que va portar l'artista al seu primer lloc a la llista Global de Spotify i un lloc entre els deu primers a la llista Global de Billboard 200 aconseguint la posició núm #3. Amb més de 313 milions de reproduccions fins ara i haver aconseguit el lloc #14 a Hot 100, és la cançó més afegida a les ràdios Top 40 i Hot AC des del seu llançament. Convertint-se en el seu debut més gran fins ara, "greedy" ha estat anomenada "un punt d'inflexió artístic... un himne d'apoderament propulsiu construït al voltant d'un ganxo pop explosiu que troba McRae jugant amb un falset mentre irradia una confiança infrangible" per Billboard. Recentment, va interpretar la cançó al programa Jimmy Kimmel Live! i va rebre una nominació als Premis Billboard de la Música de 2023 en la categoria de Millor Cançó Dance/Electrònica per la seva col·laboració amb Tiësto a "10:35".

Enguany, Tate emprendrà la seva primera gira mundial amb el THINK LATER TOUR, que abastarà 53 dates a Europa, Regne Unit, Amèrica del Nord, Austràlia i Nova Zelanda. Produïda per Live Nation, la gira comença dimecres 17 d'abril a Dublín, Irlanda, al 3Olympia Theatre, amb xous a Londres, Amsterdam, Barcelona, Madrid, Praga, París, San Francisco, Los Angeles, Nashville, Nova York, Sydney, Melbourne i molts més, abans de concloure a Wellington, Nova Zelanda, al TSB Arena el dijous 21 de novembre.

Charlieonnafriday s'unirà com a teloner en totes les dates a Europa, Regne Unit, Austràlia i Nova Zelanda. El THINK LATER TOUR veurà Tate actuar als escenaris més grans i icònics de la seva carrera, inclòs el seu primer concert com a cap de cartell al Madison Square Garden de Nova York!

Participa ja al sorteig d'Instagram del TRESC i tingues l'oportunitat d'assistir-hi al concertàs que tindrà lloc al Sant Jordi Club aquest 20 de maig!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dilluns 20 de maig, 21:00h

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Passeig Olimpic, 5-7
08004 - Barcelona

Sant Jordi Club
Passeig Olimpic, 5-7, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

PARTICIPA A LES XXSS DEL TRESC A PARTIR DEL DIA 25 DE MARÇ.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dl.
20
maig
TATE MCRAE ¿ THINK LATER TOUR · SORTEIG
21:00 h Sant Jordi Club
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
TATE MCRAE ¿ THINK LATER TOUR · SORTEIG
21:00 h Sant Jordi Club - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX