3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
LA ÉLITE + LA PALOMA · LET'S FESTIVAL 2024
LA ÉLITE + LA PALOMA · LET'S FESTIVAL 2024

LA ÉLITE + LA PALOMA · LET'S FESTIVAL 2024

  • Divendres, 15 de març | 19:30 h
  • Sala Salamandra - L'Hospitalet de Llobregat
23€
2X1
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Reserva

DESCRIPCIÓ

Reserva els teus 2x1 al web del TRESC i paga-ho a la taquilla de la Sala. Has de realitzar dues reserves per accedir a un 2x1. DISPONIBLE A PARTIR DEL DIA 20 DE GENER A LES 08:00


LA ÉLITE La Élite és un grup que neix a Tàrrega durant l'any 2015 fruit de l'avorriment i la necessitat de passar el temps de manera més o menys ¿productiva". Així doncs, durant aquest mateix estiu Nil i Diosito es tanquen 4 tardes en garatge i fan la seva primera maqueta, de la qual surten temes com Marlburro. La banda seguirà uns quants anys fent maquetes per pura diversió i sense cap mena de pretensió més enllà de fer música amb sintetitzadors i caixes de ritmes. Fins a 2020 no hi ha molt a afegir, passen olímpicament de tot. No és fins a la fi de la pandèmia que tornen a treure música i s'animen, després de 7 anys, a tocar en directe. Des de llavors, la banda no ha parat de créixer a força de treure singles, posteriorment el seu àlbum debut, i jugar amb un directe molt elèctric, irreverent, i descarat, omplint pràcticament tots els seus concerts d'una gran gira per Espanya.
LA PALOMA La Paloma és una banda de noise rock establerta en el madrileny barri de Tetuán. A la fi de 2021 el segell discogràfic La Castanya publica la seva EP de debut. Aquelles cinc corts ràpidament van trobar el seu lloc entre un públic amb el qual compartien devoció guitarrera i neguit existencial. Temes com ¿Bravo Murillo" o ¿Palos" van propiciar que passessin de ser el secret millor guardat de Madrid a ser, senzillament, un secret a veus. ¿Todavía no", publicat en 2023, va suposar la confirmació de La Paloma com una de les realitats del panorama actual. Afermant la seva proposta noise rock, el grup aprofundia en les virtuts del seu primer lliurament alhora que explorava valuosos nous angles. Un àlbum debut consolidat en la solidesa de la seva secció rítmica i en el colorit que aporten les veus de Nico i Lucas. Les seves composicions demostren una capacitat extraordinària per a observar el món amb les dosis justes d'escepticisme i desencantament. Encara que ells insisteixin que ¿Todavía no", el seu moment és ara.

FITXA TÈCNICA

AutoriaLA ÉLITE + LA PALOMA

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Divendres, 15 de març | 19:30 h

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

Avinguda Carrilet 235
08907 - L'Hospitalet de Llobregat

Sala Salamandra
Avinguda Carrilet 235, 08907 L'Hospitalet de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva els teus 2x1 al web del TRESC i paga-ho a la taquilla de la Sala. Has de realitzar dues reserves per accedir a un 2x1.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dv.
15
març
LA ÉLITE + LA PALOMA · LET'S FESTIVAL 2024
19:30 h Sala Salamandra
L'hospitalet De Llobregat
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
LA ÉLITE + LA PALOMA · LET'S FESTIVAL 2024
19:30 h Sala Salamandra - L'hospitalet De Llobregat  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX