3/5
Sense recomanacions Interessa a  
RUINOSA Y LAS STRIPPERS DE RAHOLA · LET'S FESTIVAL 2024

RUINOSA Y LAS STRIPPERS DE RAHOLA · LET'S FESTIVAL 2024

  • Sala Salamandra - L'Hospitalet de Llobregat
13,00€
2X1
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Reserva els teus 2x1 al web del TRESC i paga-ho a la taquilla de la Sala. Has de realitzar dues reserves per accedir a un 2x1.
 RESERVA DISPONIBLE A PARTIR DEL DIA 20/02 A LES 08:00

RUÏNOSA Y LAS STRIPPERS DE RAHOLA Transgressores i travestís, el subnopunk de les Ruïnosas està causant sensació en els seus directes. Guanyadores de concursos locals com el Sarau Drag de Futuroa, amb la sala Apolo de Barcelona a tope, amb una posada en escena al més pur estil de Les Vulpess i The Rocky Horror Picture Xou. Actuant en tota mena de locals, festes alternatives i queer, amb una performance i posada en escena molt necessària. Una coctelera que barreja el punk, el drag i el travestismo, amb un punt gamberro i provocador. Amb només tres singles ja han omplert sales per tota la península arribant a ciutats com Madrid, Màlaga, Granada o Barcelona. També van ser seleccionades per a tocar en les festes de la Mercè de Barcelona, amb el recinte totalment ple. Els seus singles `Soy Catalana`, `Puta Renfe` i `P0pper` no van deixar indiferent a ningú. El seu primer EP, ¿Nuestra infancia Trasvestida" ja està disponible en totes les plataformes i en format físic. En la presentació oficial del EP a Barcelona van penjar el SOLD OUT hores abans de l'actuació i, el mateix cap de setmana, a Madrid pràcticament van esgotar entrades.

FITXA TÈCNICA

Any2024

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Avinguda Carrilet 235
08907 - L'Hospitalet de Llobregat

Sala Salamandra
Avinguda Carrilet 235, 08907 L'Hospitalet de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva els teus 2x1 al web del TRESC i paga-ho a la taquilla de la Sala. Has de realitzar dues reserves per accedir a un 2x1.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX