3/5
Sense recomanacions Interessa a  
KRISSIA · LET'S FESTIVAL 2024

KRISSIA · LET'S FESTIVAL 2024

  • Diversos espais - L'Hospitalet de Llobregat
8€
2X1
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

KRISSIA

Krissia és expressió sincera i quotidiana. una artista que des dels seus inicis experimenta amb el so d'una manera sense prejudicis i subtilment, movent-se en els marges del pop i la música experimental. Entre les seves referències més directes trobem a oklou, organ tapes, a.g. cook, ML buch o ange halliwell. Amb el seu primer treball `kara boi' ens va obrir la porta al seu petit univers del qual ens queda molt per descobrir i que continua expandint-se amb la publicació del seu nou EP. En quant al directe, l'any passat krissia va treure un tema amb Paco Moreno amb qui va actuar a la sala Laut de Barcelona. Després del llançament del disc va tocar a Barcelona obrint per a Lewis Hofman, a Madrid en Cafè la Palma en Sound Isidro i en el Primavera Sound 2022. També ha estat en el BAM (festes de la Mercé), el Festival Brillant de Madrid o el Puwerty 2023. 
Amb el seu nou treball ¿QuererteyLas0trasCosasAparte" aprofundeix en la seva maduresa musical i afegeix més passos a un recorregut en el qual ens descobreix noves emocions i sons dins del seu característic pop experimental.


COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva els teus 2x1 al web del TRESC i paga-ho a la taquilla de la Sala. Has de realitzar dues reserves per accedir a un 2x1.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX