3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Setmana Santa  Guatemala

Setmana Santa Guatemala

  • Sortida el 25 de març
  • Promoviatges - Barcelona
3565€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Barcelona - Ciutat de Guatemala

Presentació a la T1 de l'aeroport de Barcelona, davant dels mostradors de la companyia Iberia a les 07.00 hores. Sortida en el vol IB6341 via Madrid. Arribada a l'aeroport de Guatemala a les 17.00 hores. Assistència per part dels nostres representants i trasllat a l'Hotel Viva Clarion Suites 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 2
Ciutat de Guatemala - Iximche - Llac Atitlan - Panajachel
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Iximche i visita de la ciutat maia, tresor arqueològic precolombí a l'altiplà occidental de Guatemala. La seva importància històrica ve donada per ser la darrera capital maia i la primera capital espanyola. Visitarem les diferents zones d'aquest antiga ciutat així com el seu museu. Dinar en un restaurant. Seguidament arribarem a Panajachel, a les vores del llac Atitlan, i envoltada d'emblemàtics volcans. Sopar i allotjament a l'Hotel Porta del Lago 4* o similar.

DIA 3
Panajachel - San Juan la Laguna - Santiago Atitlan - Santa Catarina Palop - Panajachel

Esmorzar a l'hotel. Anirem a les vores del llac, on ens espera l'embarcació que ens portarà a conèixer les poblacions més importants del llac Atitlan. Després d'una agradable navegació, arribarem a San Juan la Laguna, poble dedicat a l'artesania i als teixits. Farem un passeig tranquil fins arribar a la seva església parroquial. Seguidament, navegarem fins a Santiago Atitlán, població indígena amb una gran creença religiosa i pagana. La confraria de Maximón, la qual visitarem, és el màxim representant d'aquest sincretisme religiós. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem la navegació cap a Santa Catarina Palopó, coneguda per les seves aigües termals, abans d'arribar a Panajachel. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 4
Panajachel - Chichicastenango - Antigua
Esmorzar a l'hotel. Avui dijous és dia de mercat a Chichicastenango. Població localitzada a l'altiplà central, el seu mercat multicolor és un dels més grans i importants d'Amèrica central. En aquest mercat podrem trobar objectes de segona mà, animals vius, roba i teles de gran vistositat i colors, fruites i típics records del país. Al mig d'aquest bullici s'alça l'església de Sant Tomàs. La seva escalinata es tot un espectacle: dones venent flors, xamans cremant encens i religiosos a punt de fer les seves pregaries. En acabar, visitarem el seu cementiri, on es barreja el culte catòlic i pagà, ple d'altars i tombes d'alegres colors. Si tenim sort, podrem presenciar algun ritus d'origen maia. Dinar en un restaurant. A la tarda, trasllat a Antigua. Sopar i allotjament a l'Hotel Camino Real 4* o similar.


DIA 5
Antigua

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el dia a conèixer Antigua, ciutat colonial declarada Patrimoni de la Humanitat i considerada com una de les més belles de Centreamèrica. Durant el període colonial va ser la capital del regne de Guatemala, que comprenia les províncies del sud de Mèxic, Guatemala, El Salvador, Hondures, Nicaragua i Costa Rica. Passejarem pels seus carrers, aturats en el temps, amb més de 500 anys d'antiguitat. Dinar en un restaurant. Al ser Divendres Sant, a la tarda podrem veure les diferents manifestacions religioses que es celebren en aquesta ciutat. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel.

DIA 6
Antigua - Yaxha - Flores

Esmorzar pícnic i trasllat a l'aeroport. Vol a Flores i visita de Yaxha, la gran joia maia de l'àrea de Petén. No tan conegut pels visitants, la seva visita es fa molt agradable. Passejarem per tota la seva àrea selvàtica i podrem veure micos saltant d'arbre en arbre. També gaudirem de les diferents restes maies, temples, piràmides bessones, acròpolis i palaus entre altres. Dinar en un restaurant. A la tarda, coneixerem l'illa i població de Flores, al mig del llac Petén Itzá. Allotjament a l'Hotel Camino Real Tikal 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 7
Flores - Tikal - Flores

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem tot el dia a descobrir les restes arqueològiques de Tikal, sens dubte, el millor exponent de la cultura maia clàssica. El seu nom significa ¿lloc de veus". Aquesta ciutat va ser de les més importants del món maia. Abandonada abruptament fa més de 1.000 anys, es respira una certa màgia i misteri a mesura que vas descobrint els diferents temples i places. El paisatge és fascinant, ja que es troba enmig d'una àrea selvàtica de 576 km quadrats. Visitarem el complex Q i R, l'acròpolis central, els temples el gran jaguar i `los mascarones'. Dinar en un restaurant del parc. A l'hora convinguda, ens traslladarem a l'hotel. Sopar en un restaurant.

DIA 8
Flores - Ciutat de Guatemala - Barcelona
Esmorzar pícnic i vol a la ciutat de Guatemala. En arribar, farem la visita a la capital. Veurem el seu centre històric i entrarem a la catedral ornamentada amb pintures colonials i talles religioses. També passarem per l'avinguda de la Reforma, on es troba la part moderna de la ciutat. Aquest bulevard de més de dos quilòmetres és, sens dubte, l'artèria principal de la ciutat. Trobem edificis del segle XIX juntament amb els més actuals. Dinar en un restaurant. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport per sortir en el vol IB6342 de les 17.30 hores en direcció Barcelona (via Madrid). Nit a l'avió.

DIA 9
Barcelona
Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 17.20 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'aviò
Assegurança ampliada
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges i guia
Allotjament
Serveis no inclosos:
Begudes als àpats
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos
taxes aèries 100€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX