3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Visita la Mirador torre Glòries
Visita la Mirador torre Glòries
Visita la Mirador torre Glòries
Visita la Mirador torre Glòries

Visita la Mirador torre Glòries

  • Tots els dies, gaudeix de la visita al Mirador torre Glòries per només 10 €, fins al 10 de desembre
  • Mirador torre Glòries - Barcelona
15€
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Gaudeix del Mirador torre Glòries, l'experiència més recent i singular a Barcelona. L'edifici més icònic del skyline de Barcelona, la Torre Glòries, dissenyada pel famós arquitecte francès Jean Nouvel, ha obert les seves portes per primera vegada i et descobrirà un nou concepte de mirador urbà únic en el món.


El viatge comença amb una innovadora exposició sobre ecosistemes urbans a la planta -1, on es troba l'Hipermirador Barcelona. Un espai inoblidable que combina art, ciència i tecnologia, on descobriràs el batec de la ciutat gràcies a la visualització de dades en temps real i gaudiràs d'una experiència única que augmenta la consciència ambiental. Amb tota aquesta informació a la teva disposició, pujaràs a la cima de la Torre Glòries. Allà, quedaràs meravellat per les vistes panoràmiques més úniques i increïbles de Barcelona des d'una altura de 125 metres: la Sagrada Família, Montjuïc o el Mar Mediterrani, entre altres.


A la cima, et sorprendrà l'obra d'art Cloud Cities Barcelona de l'artista contemporani argentí Tomás Saraceno, que et convida a viure una emocionant experiència immersiva mentre hi camines a una altura de 130 metres. És un homenatge als núvols que et convida a reflexionar sobre el canvi climàtic i els ecosistemes urbans.


Només per ser membre del Club TRESC, podreu gaudir de la visita al Mirador torre Glòries per només 10 €, i/o els caps de setmana, amb la compra de l'entrada general, podreu accedir de forma gratuïta a l'obra d'art Cloud Cities Barcelona, l'escultura suspesa de la cúpula de la Torre Glòries a més de 130 metres d'alçada. Vàlid fins al 10 de desembre. No et perdis aquesta oportunitat! 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tresc

ADREÇA

Avinguda Diagonal, 211
08018 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Tots els dies, gaudeix de la visita al Mirador torre Glòries per només 10 €, fins al 10 de desembre.

A més a més, els caps de setmana gaudeix de l'acces a l'escultura Cloud Cities Barcelona per només 15 €, fins al 10 de desembre

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX