3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
+QueMúsica · Especial Mishima - Presentació Videoclip
+QueMúsica · Especial Mishima - Presentació Videoclip

+QueMúsica · Especial Mishima - Presentació Videoclip

  • Cinemes Girona - Barcelona
exclusiu
INVITACIONS
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Invitacions molt limitades fins a exhaurir existències.

MISHIMA I ARTUR TORT Inauguren la nova temporada 2023-24 dels +QueMúsica del TRESC amb una ocasió ben especial.

Una trobada íntima i propera amb els membres de la banda i els creadors del vídeoclip, una conversa distesa al voltant de la música on també podrem escoltar en format acústic algunes de les cançons del seu últim disc.

Més enllà del mercat i les seves suposades lògiques, Mishima tornen a sorprendre amb l'estrena -un any i mig després de la publicació de L'aigua clara (TRIS, 2022)- del primer videoclip d'aquest nou àlbum. Tal i com van fer amb Menteix la primavera, sens dubte un dels cims estètics de la seva trajectòria, la banda barcelonina ha tingut el plaer de comptar amb la direcció d'Artur Tort, darrer Premi César a la Millor Fotografia per Pacifiction (Albert Serra, 2022). A ningú estranyarà doncs que els protagonistes del metratge tornin a ser David Carabén i Flora Saura. Sota la mirada de Tort, Mia Khalifa -la cançó- es transforma en una peça audiovisual de primer ordre.

Rodat en una Venècia nocturna i espectacularment buida , Mia Khalifa desborda el llenguatge del videoclip i serveix de contrapunt per a una cançó que pren com a punt de partida la cèlebre actriu nord-americana d'origen libanès per fer-nos veure l'estrany triangle que formen la mentida, l'amor i la mort.

Estem, en definitiva, davant d'un exercici cinematogràfic que en sublima un altre de musical: el de la depuració de la forma que consolida L'aigua clara. Un disc que David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) -ara també amb Bernat Sánchez (teclats)- portaran el proper 12 d'octubre a Udine (Itàlia) per actuar al festival SunsEurope.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

ADREÇA

C/ Girona, 173
08037 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Invitacions molt limitades fins a exhaurir existències

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo