3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Kafka-Fragmente

Kafka-Fragmente

  • Dimarts 19 de desembre
  • Gran Teatre del Liceu - Barcelona
35€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

D'entre els compositors actuals, cap va més a l'essència que l'hongarès György Kurtág. Amb una estètica pròpia molt original, els seus Kafka-Fragments, escrits entre el 6 de juliol de 1985 i el 9 de març de 1987, destaquen com un els grans cicles de lieder. Amb una durada de 60 minuts, es recullen 40 miniatures agrupades en quatre seccions que graviten sobre un motiu principal: la cerca d'un camí en el laberint de l'existència.

Escrit a partir dels fragments d'un diari, cartes i un text pòstum de l'autor del procés, els Kafka-Fragments es presenten com una confessió íntima sense fil narratiu. Kurtág ha confiat a una soprano i un violí solista aquest fascinant calidoscopi de paisatges emocionals on afloren l'humor, la sensualitat, el desig, la tendresa¿ Una ocasió rara de reunir sobre l'escenari Isabelle Faust i Anna Prohaska, ambdues en el millor moment de les seves carreres.

Autor d'una única òpera, Fin de partie, estrenada al Teatro alla Scala de Milà (2018) i escrita a partir d'un obra teatral de Samuel Beckett, als seus Kafka-Fragmente Kurtág duu els intèrprets al límit de les seves possibilitats interpretatives i expressives. La soprano ha de matisar en totes les seves facetes del seu art, mentre que el violinista ha de cercar colors, textures que van de l'estridència a la dolçor. Cada morceau esdevé un cosmos d'emocions humanes i estats interiors que oscil·la entre l'alegria i l'esperança, passant per la consciència de viure amb certesa de la mort, humor, ironia¿ un teatre imaginari de fragilitat existencial sobre les essències de l'ésser humà.

FITXA TÈCNICA

Durada1 hora
Intèrprets:Anna Prohaska Isabelle Faust

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Òpera

ADREÇA

La Rambla, 51-59
08002 - Barcelona

Gran Teatre del Liceu
La Rambla, 51-59, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Dimarts 19 de desembre

Horari: A les 19:30h

Horari Taquilles:
De dilluns a divendres, de 14 a 20.30 h. i 1 h. abans de començar l¿espectacle

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX