3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Brussel·les i Flandes, Mercats de Nadal

Brussel·les i Flandes, Mercats de Nadal

  • Sortides el 6 i 14 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
1205€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Barcelona ¿ Brussel·les ¿ Gant

Presentació als taulells de facturació de la companyia Brussels Airlines de la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 13.00 hores. Sortida en el vol SN3704 a les 15.20 hores (dinar no inclòs) en direcció Brussel·les. Arribada prevista a les 17.30 hores i trasllat a Gant, el secret millor guardat d'Europa. Arribada a l'Hotel Ibis St Baafs Kathedraal 3* o similar. Aquesta tarda, amb el nostre guia acompanyant, gaudirem del seu Mercat de Nadal. Podrem passejar entre pins, avets i paradetes de fusta on poder menjar, veure vi calent i on trobarem bonics detalls i autèntica artesania. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 2
Gant ¿ Bruges ¿ Gant

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Bruges, Patrimoni de la Humanitat i, probablement, una de les ciutats més boniques d'Europa. Visitarem aquesta petita ciutat, coneguda com ¿la Venècia del Nord" pels seus canals, que la uneixen al mar des de fa segles donant garantia de riquesa i prosperitat. Destaquem el seu conservat casc urbà medieval dominat per la torre, edifici emblemàtic amb els seus 83 metres d'alçada, situat a La Grote Markt (la plaça major), on trobarem les nombroses i acolorides façanes esglaonades. El nostre recorregut a peu ens portarà per bonics carrers empedrats, esglésies de pedra, places encisadores, ponts pintorescos i preciosos racons plens de bellesa i cultura. Dinar. Finalitzat l'àpat, disposarem de temps lliure per passejar per la ciutat i veure el seu Mercat de Nadal, que converteix la ciutat en més màgica encara. A l'hora convin­guda, retorn a Gant. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 3
Gant ¿ Anvers ¿ Gant

Esmorzar a l'hotel. Aquest mati, realitzarem la visita guiada de Gant, la joia flamenca oculta. Coneixerem la seva atractiva història amagada als seus carrers, cases medievals i monuments, plens de llegendes i misteris. Veurem el Pont de Sant Miquel, des d'on tindrem una impressionant vista dels campanars medievals de Gant, com la Talaia, Patrimoni Mundial per la UNESCO i el més alt de tota Bèlgica. Destaquem també el carrer Limburg, l'exterior del castell dels Comptes de Flandes, espectacular fortalesa del segle XII, i els impressionats edificis que acollien els antics gremis. Visitarem la Catedral de Sant Bavó on trobarem el Políptic de l'Anyell Místic dels germans Van Eyck, una de les obres més importants de la pintura flamenca i, en definitiva, de tota la història de l'art. Dinar. Trasllat a Anvers, un dels ports més grans d'Europa i famosa per la seva producció de diamants. Durant la visita veurem la Grote Markt on trobarem el seu Ajuntament, construït en estil italià i renaixentista, la font de Brabo, que il·lustra els inicis de la ciutat, i les cases gremials, superbes construccions plenes de decoracions daurades. Coneixerem també el seu Mercat de Nadal, situat a peus del castell Steen, un impressionant fons que garanteix una experiència única, i que actualment també és el centre d'atenció a visitants de la ciutat. A l'hora convinguda, retorn a Gant. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 4
Gant ¿ Malines ¿ Brussel·les ¿ Gant
Esmorzar a l'hotel. Avui sortirem a primera hora cap a Malines, petita ciutat de gran encant i història amb palaus i majestuoses esglésies. Visitarem la que va ser capital dels Països Baixos a l'època dels Ducs de Borgonya, coneguda per la seva escola de carilló, que enguany compleix 100 anys, i els seus tapissos. Passejarem pels seus carrers i admirarem la Grote Mark, on trobarem edificis històrics amb belles façanes i un gran nombre de bars i restaurants. Continuació del nostre recorregut cap a Brussel·les, capital de Bèlgica. Dinar i visita panoràmica de la ciutat. Destaquem les seves modernes avingudes, el Parlament Europeu, el Manneken Pis, l'Atomium, un dels símbols de la ciutat, i la Grand Place, la plaça antiga més bonica d'Europa. Aquí trobarem el mercat de Nadal més gran del país. Temps lliure per poder gaudir de l'ambient nadalenc i, a l'hora convinguda, retorn a Gant. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

DIA 5
Gant ¿ Lovaina ¿ Barcelona
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Lovaina, la ciutat universitària de Flandes per excel·lència i meca dels llibres i la cervesa. La visita d'aquesta ciutat, animada i jove, ens permetrà gaudir dels seus monuments, com l'Ajuntament, impressionant obra del Gòtic Brabantí, amb les seves 236 efigies de personatges històrics i bíblics adornant l'exterior. Coneixerem també el Gran Beateri, un petit poble emmurallat dintre de la ciutat que s'estén vora del riu Dijle i que ens transportarà a una altre època. Dinar i temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat i fer les últimes compres. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Brussel·les per sortir en el vol directe SN3705, de la companyia Brussels Airlines, a les 18.25 hores. Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 20.25 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'avió
Assegurança bàsica
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament

No inclosos
Esmorzar i dinar del primer dia. Begudes no incloses
Extres de caràcter personal i propines
Serveis no esmentats com a inclosos
taxes aèries 97€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX