3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viena i Budapest, mercats de Nadal

Viena i Budapest, mercats de Nadal

  • Sortida el 6 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
1135€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Barcelona - Viena

Presentació als taulells de facturació d'Austrian Airlines de la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 08.00 hores per sortir en vol directe OS392 de les 10.05 hores. Arribada prevista a Viena a les 12:20 hores i trasllat al centre de la ciutat. Dinar a un restaurant de la ciutat. A la tarda tindrem temps lliure per visitar algun dels mercats de Nadal que té la ciutat en aquestes dates. En acabar trasllat a l'Hotel Ananas 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 2
Viena

Esmorzar a l'hotel. Iniciarem el dia fent una visita panoràmica de la ciutat: passarem per l'avinguda del Ring ¿Ringstrasse" on podrem veure edificis tan emblemàtics com l'Òpera, el Museu de les Belles Arts, el Parlament, l'Ajuntament i el Teatre Nacional. Seguidament ens dirigirem al Palau de Schönbrunn. Aquest palau també conegut com el Versalles vienès era la residència d'estiu de la casa imperial. Aquí hi va viure Maria Teresa amb el seu marit l'Emperador Francesc I. Visitarem al Palau i tindrem un temps per veure el tradicional mercat de Nadal. Dinar en un restaurant. A la tarda ens traslladarem al centre, on recorrerem els seus carrers per admirar els monuments com la Catedral de Sant Esteve, símbol de la ciutat, i viure l'ambient nadalenc que es respira en aquestes dates. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 3
Viena - Bratislava - Budapest
Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora cap a Bratislava, capital de la República Eslovaca. La seva situació, a la riba del Danubi i als peus del seu castell, li dona un caire romàntic. A peu visitarem el centre històric. Travessarem la porta de Sant Miquel, antiga entrada de la fortificació medieval, i recorrerem els carrers monumentals i comercials de la ciutat on destaca la catedral de Sant Martí, l'antic ajuntament i l'edifici de l'Òpera. Dinar en un restaurat. En acabar ruta cap a Budapest on arribarem a mitja tarda. De la mà de la nostra guia podrem veure els mercats nadalencs de la plaça Vorosmarty, a prop del nostre hotel. Allotjament a l'Hotel President 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 4
Budapest

Esmorzar a l'hotel. Començarem amb la visita de la ¿La Perla del Danubi" per la part baixa de la ciutat, Pest. Coneixerem l'elegant avinguda Andrassy i visitarem la monumental i imponent plaça dels Herois. Dins del parc de la ciutat trobarem el Castell de Vajdahunyad. Visitarem el seu pati interior on podrem contemplar els diferents estils arquitectònics d'Hongria en un sol edifici. Completarem la nostra visita amb l'exterior de l'Òpera i la basílica de Sant Esteve, l'edifici religiós més gran del país. En acabar anirem a Buda, la part alta de la ciutat. Gaudirem de la visita del barri del Castell i dels monuments més interessants de la ciutat. Destaquem el Bastió dels Pescadors, monument als defensors del país, i l'Església de Mathias, una de les més belles de l'arquitectura eclèctica d'Hongria. Des del mirador de la Ciutadella defensiva gaudirem d'una excel·lent vista de la ciutat baixa, del Danubi i del bonic Pont de les Cadenes que uneix les dues ciutats. També veurem l'exterior de l'edifici del Parlament, símbol de la capital hongaresa. Aquest edifici d'estil neogòtic és un dels més bells del món i va representar al seu moment, i continua representant, la sobirania del poble hongarès. Dinar en un restaurant. Resta de la tarda lliure per gaudir dels acollidors mercats nadalencs. A l'hora convinguda, trasllat al port per fer un creuer i admirar els edificis il·luminats. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 5
Budapest - Viena - Barcelona
Esmorzar a l'hotel. Al matí tindrem un temps per acabar de fotografiar o passejar per la ciutat abans del nostre trasllat a l'aeroport de Viena. Sortida en el vol OS393 de les 17.25 hores. Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 19.45 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllets d'avió
Assegurança bàsica
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant de Promoviatges
Allotjament


No inclosos
Begudes als àpats
Extres de caràcter personal i propines
taxes aèries Serveis no esmentats com a inclosos

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX