3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Clara Peya

Clara Peya

  • Dissabte 7 d'octubre
  • Auditori de Girona - Girona
22€
-15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"Estrena del nou àlbum de Clara Peya, una de les artistes més prolífiques i transgressores de l'escena musical del nostre país"

La inclassificable pianista i compositora Clara Peya és una de les artistes més prolífiques i transgressores de l'escena musical del nostre país. Pianista i compositora inquieta, visceral, transcendent, estrena el seu nou àlbum que gira entorn a la violència de la perfecció i es compon de 13 cançons interpretades per 13 cantants entre els quals trobem a Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Ferran Palau o Leo Rizzi.

En directe, la Clara eleva la música a una experiència única i vibrant amb una posada en escena cuidada fins l'últim detall i un discurs profund i compromès que ens convida a reflexionar a través de l'art, com a millor eina de transformació social.

¿Una de les violències més invisibles i agressives que hi ha és la que gira al voltant del concepte de la perfecció. Aquest disc és una traïció a tot el que entenem com a perfecció, una ODA a l'oportunitat i la transformació. Un intent d'extirpar la fissura del bé i del mal, de l'error." Clara Peya.

*Descompte actiu fins a 7 dies abans del concert*

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Altres

ADREÇA

Pg. de la Devesa, 35
17001 - Girona

Auditori de Girona
Pg. de la Devesa, 35, 17001 Girona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX