3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Manon Lescaut de Giacomo Puccini

Manon Lescaut de Giacomo Puccini

  • Del 21 al 25 de febrer
  • La Faràndula de Sabadell - Sabadell
Des de 15€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Manon Lescaut representà el primer gran èxit de Puccini, convertit en una obra poderosa i commovedora que continua captivant l'audiència avui en dia.

Ambientada en l'època històrica coneguda com `la Regència', a França (1715-1721), la història d'aquesta òpera és un fidel reflex de la hipocresia d'una societat corrompuda a tots els nivells. Manon Lescaut és una jove a qui la seva família ha decidit tancar en un convent, però abans d'arribar-hi coneix Des Grieux. S'enamoren i fugen. Però en el segon acte veiem la noia com a mantinguda del ric Geronte di Ravoir, que li dona la vida luxosa que a ella li agrada. De nou decideix fugir amb Des Grieux, el seu amor genuí, però és arrestada abans de poder-ho fer. És condemnada a ser deportada a Louisiana, on acaba morint en ple desert al costat del seu amor, amb un dels finals més plens de dramatisme de tot el repertori.

Manon Lescaut explora temes com l'amor, l'ambició i la influència corruptora de la riquesa i el luxe. Una història sobre la vanitat humana que conté moments de gran bellesa i dramatisme com les àries de Manon ¿In quelle trine morbide" i ¿Sola, perduta, abbandonata".

FITXA TÈCNICA

AutoriaGiacomo Puccini
Direcció d'escenaCarles Ortiz
Direcció musicalElio Orciuolo
Durada3 hores
Intèrprets:Carmen Solís Enrique Ferrer Milan Perisic Jorge Juan Morata Juan Carlos Esteve Carles Ortiz Laura Obradors Quim Cornet Andrés Rodríguez Alejandro Chelet i Lluís Vergés

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Òpera

ADREÇA

c. d' Alfons XIII 33
08202 - Sabadell

La Faràndula de Sabadell
c. d' Alfons XIII 33 , 08202 Sabadell

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX