3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viatja a Jordània

Viatja a Jordània

  • Sortides el 13/08 i 24/09
  • Promoviatges - Barcelona
2025€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

DIA 1
Punts d'origen ¿ Barcelona ¿ Amman

Recollida amb el nostre autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de facturació de Royal Jordanian de la T1 de l'aeroport de Barcelona (horari a reconfirmar). Trasllat i allotjament a l'Hotel Crowne Plaza Amman o similar.

DIA 2
Amman ¿ Jerash ¿ Ajlun ¿ Amman

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Jerash, considerada una de les ciutats romanes millor conservades de tot el món. Visitarem els vestigis que han quedat de l'imperi romà: temples, places, teatres, banys, fonts i ciutats emmurallades per torres i columnes. A continuació anirem cap a Ajlun, on visitarem el castell del segle XII, de l'època dels croats. Dinar en un restaurant. A la tarda tornarem a Amman per realitzar una visita panoràmica de la ciutat on podrem conèixer barri a barri la història de la capital del país. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 3
Amman ¿ Castells del Desert ¿ Mar Mort

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el mati a recórrer els castells, construïts al desert entre els segles VII i XI, utilitzats com a fortaleses militars i més tard com a punts de descans de les caravanes comercials. Dinar en un restaurant. Continuarem cap al Mar Mort. Arribada i acomodació a l'Hotel Holiday Inn Dead Sea 5* o similar. El Mar Mort es troba a 400 metres per sota del nivell del mar, sent el punt més baix sobre la faç de la Terra i la destinació final d'innombrables rius, entre els quals es troba el riu Jordà. Quan les aigües arriben al Mar Mort, estan envoltades de terra i no tenen escapatòria, per la qual cosa s'evaporen deixant una densa i rica mescla de sals i minerals. Possibilitat de bany. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 4
Mar Mort ¿ Madaba ¿ Mont Nebo ¿ Petra

Esmorzar a l'hotel. Al matí ens dirigirem a Madaba. Visitarem l'Església Ortodoxa de Sant Jordi on veurem els meravellosos mosaics que relaten diferents escenes bíbliques. Dinar a un restaurant. A la tarda, seguirem el recorregut cap al Mont Nebo on podrem gaudir d'una panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort. El riu Jordà és un riu estret que ocupa la part més baixa d'una fossa tectònica i desemboca al Mar Mort, travessant els estats del Líban i Israel. Continuarem el nostre recorregut cap a Petra. Arribada al Hayat Zaman resort 5* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 5
Petra

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el dia a passejar i conèixer la ciutat rosa, capital dels Nabateus i una de les 7 meravelles del món: Petra, una enorme ciutat excavada per complet a la roca. Els seus constructors, els Nabateus, van convertir-la en una important ciutat de pas que unia les rutes de la seda i la de les espècies que connectaven amb la Xina, l'Índia i el sud d'Aràbia amb Egipte, Síria, Grècia i Roma. Després de recórrer el ¿Sik¿ (gorga entre parets de roca) veurem la façana Al-Khazneh, conegut com el Tresor, un dels molts exemples arquitectònics que amaga la ciutat. Dinar en un restaurant. A la tarda, acabada la visita disposarem d'una estona lliure al centre del poble de Petra. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 6
Petra ¿ Desert de Wadi Rum

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí sortirem cap a Wadi Rum. Pel camí farem una parada per conèixer uns dels secrets millor guardats de Jordània, la ¿Petita Petra". Està situada en una zona muntanyenca enmig del desert, coneguda com la Vall del Rift, molt a prop del Mar Mort. El seu nom en àrab significa ¿El Canó Fred", ja que gràcies a les altes parets que l'envolten, que no permeten el pas de la llum solar, la temperatura és baixa.Després de 2 hores de camí, arribarem al desert de Lawrence d'Aràbia. La visita, que es duu a terme en cotxes 4×4, consisteix en una petita incursió pel paisatge lunar d'aquest desert. Durant el nostre passeig observarem les meravelles que ha creat la natura amb les roques i la sorra. Al finalitzar la visita, ens dirigirem al campament. Dinar inclòs. Resta de la tarda lliure per gaudir del paisatge de la zona. Sopar i allotjament al Sultana Camp o similar.

DIA 7
Wadi Rum ¿ Amman

Esmorzar i a l'hora convinguda, sortida cap a Amman. Dinar. Resta del dia lliure per gaudir d'Amman que té el millor d'Orient i Occident. Podràs gaudir del seu soc, i a l'hora, descobrir les noves icones arquitectòniques, signats per Norman Foster o Zara Hadid. Sopar i allotjament a l'Hotel Crowne Plaza Amman o similar.

DIA 8
Amman ¿ Barcelona ¿ Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport d'Amman per sortir en el vol de Royal Jordanian (horari a reconfirmar). Arribada, recollida d'equipatges i sortida amb el nostre autocar cap els nostres punts d'origen.
Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Billets d'avió
Assegurança ampliada
Pensió completa
Visites definides a l'itinerari
Acompanyant Promoviatges
Allotjaments


No inclosos:
Dinar de l'últim dia i begudes
Propines
Taxes aèries 375€

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX