3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Jarana poètica 2 · Festival NUDO

Jarana poètica 2 · Festival NUDO

  • Dissabte 27 de maig
  • Inusual Project - Barcelona
10€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Aconsegueix un 20% de descompte aplicant el codi: TRESC20

19h - L'era de la poesia underground. Projecció del reportatge, per Andrea Fergón.
Petit documental sobre l'escena poètica underground de Madrid, els bars, la gent, les slam poetry, la necessitat d'expressió i de comunitat. Vindrà l'autora a presentar-lo.

19:30h - Carlos Zanón. En este bar no quedaba vida, pero tuvimos miedo.
Carlos Zanón és poeta, novel·lista i habitual col·laborador de mitjans de comunicació. Ha estat guanyador de diversos premis entre els quals destaquen el Premi València de Poesia, el Dashiell Hammett de la Setmana Negra de Gijón, Brigada 21 i Novelpol. La seva obra narrativa ha estat traduïda a més de mitja dotzena de països. Entre els seus llibres de poesia més destacats hi ha Algunas maneras de olvidar a Gengis Khan (Hiperió), Banco de sangre (Espasa) i Yo vivia aquí (Playa d'Ákaba).

20:15h - Gonzalo Escarpa. Deja de estar en contra del milagro.
Gonzalo Escarpa és gestor cultural, professor, escriptor i performer. Actualment dirigeix l'espai cultural independent La Piscifactoría Laboratorio de Creación i l'agència de gestió cultural no convencional La Posibilidad, és coordinador de l'àrea de poesia d'Àmbit Cultural d'El Corte Inglés, codirigeix Soplavivo · Open de poesia i dirigeix el Màster de Creació Poètica de Madrid.
És professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya i autor i tutor del taller de poesia online de yoquieroescribir. Imparteix el Laboratori de Creació Poètica des de fa gairebé 20 anys.

21h - Performance, Comando Antilectura

21:15h - Pía Sommer. Rezan un rezp que no cantan un canto.
Pía Sommer treballa en assumptes relacionats amb l'art i el so, és poeta i participant activa de la Internacional Ruidísta. S'ha presentat a Barcelona Poesia, Poesia i més, Vociferio Festival de Poesia de València, Expandible Poesía Transdisciplinar de Mèxic, Biennal de Poesia Experimental d'Euskadi i al Festival PM Xile, entre d'altres. Ha estat convidada a nombroses exposicions, personals i col·lectives, festivals, xerrades, galeries i museus nacionals i internacionals a països de Llatinoamèrica i Europa. Actualment transita per tres projectes musicals que barregen músiques del món, experimental i punk rock. Escriu i investiga des del seu lloc de residència, Mataró.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Altres

ADREÇA

Carrer La Paloma, 5
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX