3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Macaco + Alex Serra & Totidub · NEC
Macaco + Alex Serra & Totidub · NEC

Macaco + Alex Serra & Totidub · NEC

  • Dissabte 29 de juliol
  • Parc Dalmau - Calella
22€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Nit de doble concert al Pati de l'Os. Un dels artistes més consagrats de la història de la música fusió del país, arriba al Nec per presentar el seu últim disc en format festiu. Els orígens artístics de Macaco es remunten a la fusió musical d'estils que es cuinava als carrers de Barcelona a la dècada del 2000. Una escena artística que bullia i que va il·luminar artistes com Ojos de Brujo, Manu Chao, Amparanoia, Dusminguet etc¿

La filosofia de vida de Macaco dins i fora de l'escenari el converteix en un artista socialment actiu i compromès amb el medi ambient, la lluita contra la desigualtat social i el maltractament dels animals, etc . El seu projecte MOVING secundat coproduït al costat de National Geographic li va fer mereixedor del prestigiós premi ONDAS pel seu suport a la lluita per la conservació de l'ecosistema.

Els teloners de la nit serà a càrrec d'ALEX SERRA i TOTIDUB. Ofereixen un concert que respiren una intimitat pròpia d'un ritual i cerimònia. Els sons i l'ambientació de naturalesa transporten l'oient a un espai on pot relaxar-se i deixar volar la imaginació. L'espectacle té forma de viatge iniciàtic i convida a transcendir els límits de l'espai i del temps, on tots els sentits estan curosament mimats. És un projecte únic i novedós en el panorama artístic català actual.

A partir de les 20.00 h, s'obrirà el recinte. Hi haurà servei de begudes i menjar, amenitzat amb DJ's per abans i després dels concerts.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

Parc Dalmau

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX