3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
El Pony Pisador + Lágrimas de Sangre · NEC
El Pony Pisador + Lágrimas de Sangre · NEC

El Pony Pisador + Lágrimas de Sangre · NEC

  • Divendres 28 de juliol
  • Parc Dalmau - Calella
20€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Nit jove i festiva amb dos concerts. Dues de les bandes més reconegudes i amb més projecció del panorama musical català.
Lágrimas de Sangre, també coneguda per les seves sigles LDS, és una banda de rap combatiu, que beu d'altres estils com el hip hop, el rock o el reggae. De fet, la fusió ja forma part de la identitat de LDS, alguna cosa que sempre garanteix la bona energia i l'ambient festiu que caracteritza les seves actuacions en directe i que l'ha convertit en un dels grups més respectats.

Amants de la música tradicional celta i les cançons marineres, el quintet barceloní El Pony Pisador s'apropa a les músiques tradicionals d'arreu del món amb un estil viu i desenfadat. Tant les seves cançons com els seus directes desprenen un curiós sentit de l'humor que confegeixen un espectacle totalment imprevisible. En aquesta ocasió, oferiran les cançons del seu nou disc i repassaran alguns dels hits que ja són clàssics com "La noble vila de Su", "Garotes de Premià" o "La balada de Nils Olav".

A partir de les 20h s'obririà el recinte. Hi haurà servei de begudes i menjar, tot amenitzat amb DJ abans i després dels concerts.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

Parc Dalmau

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX