3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Vetus Venustas · Grec Festival de Barcelona 2023

Vetus Venustas · Grec Festival de Barcelona 2023

  • 5 i 6 de juliol
  • Sat! Sant Andreu Teatre - Barcelona
12€
11€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Si algun cop us ha fet l'efecte que la vida us deixa de banda i se centra en les generacions més joves, us emocionarà aquest espectacle, que parla amb el llenguatge del circ sobre l'envelliment en la nostra societat.

Que aquests artistes saben de què parlen quan es refereixen a la maduresa us quedarà claríssim des del primer moment, perquè són artistes de circ veterans que tenen entre 65 i 78 anys i que s'han passat la vida a la pista, fent mim, teatre o esport, perquè no pertanyen a les disciplines més clàssiques del circ, sinó a moltes que s'han anat incorporant en els últims temps al nou circ contemporani. Quines diferències hi ha entre el circ dels més grans i el dels i les artistes de les noves generacions? Com es pot bastir un pont entre el passat i el present per transmetre a les generacions més joves l'herència del circ? Aquí us parlaran del paper dels més grans en les escenes més noves del circ d'avui i, d'aquesta manera, us estaran parlant també sobre el paper que reservem a les persones grans en la nostra societat. Veureu com, en el circ i en la vida, es poden establir punts de trobada i complicitats entre generacions. Us ho expliquen tres artistes grans que reivindiquen el seu espai, en la pista i en el món, que ens parlen sobre els canvis que han vist des del circ més clàssic fins al contemporani i com les trobades amb els dos artistes joves que també protagonitzen l'espectacle acaben de vegades amb topades, però també en retrobaments. Una reflexió, de fons, sobre els canvis, en la vida i en el circ, i la nostra capacitat d'adaptar-nos-hi. Una escenografia amb una doble lectura més íntima i testimonial, o més pública i oberta, acompanya un espectacle amb una música en directe que fa costat a la dramatúrgia i la reforça aportant sons d'èpoques diverses.

Dirigeix l'espectacle Leandro Mendoza, nom fonamental de l'escena del circ a Catalunya i més enllà que, des de l'any 2008, és el director de la companyia Cíclicus, amb la qual ha portat al Grec produccions com ara Retalls (Grec 2013), Pals (Grec 2015) o Guadual (Grec 2016). Des del 2017 fins al 2022 va ser el director artístic del Festival Trapezi. Fira del Circ de Catalunya.

Una producció de Cía. Cíclicus.

Hi dona suport: Generalitat de Catalunya - Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 7 anys.

FITXA TÈCNICA

Direcció d'escenaLeandro Mendoza
Durada70 minuts
IdiomaCastellà
Intèrprets:Graziela Galán M. A. Fernández Tinga Peter Panero Christian Padilla Iara Gueller

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ADREÇA

c/ Neopàtria, 54
08038 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 5 i 6 de juliol

Horari: A les 18:30h

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX