3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Quant temps em queda? · GREC Festival de Barcelona 2023

Quant temps em queda? · GREC Festival de Barcelona 2023

  • Teatre Goya - Barcelona
29,00 €
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 15€ per la funció del 06/07!
  • 20% de dte. per a la Comunitat TRESC.

 

*****

Què faries si et quedés un mes de vida? En Pere té una llista enorme de coses boges que vol fer abans del final: deixar la feina, fer la volta al món, ser descaradament sincer amb tothom, passejar - se despullat pel Passeig de Gràcia, pujar de genolls a Mont serrat, fer un trio... I la més important: assegurar - se que la seva dona serà feliç quan ell falti. Té una estratègia preparada que, segons ell, no pot fallar. Però... Se'n sortirà?

Quant temps em queda? Una comèdia per morir-se de riure.

Text de l'autora i directora

Escriure comèdia per a mi és una necessitat de riure'm del que em passa a mi i del que ens passa en general. La primera llavor d'aquesta obra apareix quan em faig una pregunta senzilla, però que amaga una gran complexitat: Estic vivint la vida que vull viure?

A partir d'aquí imagino quina seria la resposta si em quedés poc temps de vida, i aquí comença a néixer Quant temps em queda? M'agrada la idea de fer comèdia amb un tema aparentment tràgic com és la mort. A la comèdia la mort ja no és una tragèdia, ja que el Pere, el protagonista, fa anys que sap la data en la qual morirà d'un infart agut de miocardi gràcies a un descobriment que ha fet la seva dona que és metge. Per tant, el nostre protagonista, ha tingut temps per preparar-se. I què ha fet? Primer de tot fer una llista enorme de coses que vol fer abans de morir, la majoria de tocs surrealistes i impossibles, d'altres més plausibles com robar a un supermercat o fer un vídeo porno casolà. El seu objectiu abans de morir és fer totes les coses que hi ha a la llista. La funció comença quan li queden trenta dies de vida, i una de les coses que vol fer abans de morir és assegurar-se que la seva dona sigui feliç quan ell no hi sigui. Per això, vol convèncer al seu millor amic Lluís perquè sigui la seva parell a quan ell falti. Una premissa absolutament boja per una comèdia hilarant, que no es queda a la superfície, sinó que, a través de l'humor planteja una pregunta a l'espectador que no sempre és fàcil de respondre: c anviaries alguna cosa de la teva vida si s abessis que et queda un mes de vida?

Aquesta qüestió, aparentment simple i inofensiva sacsejarà els personatges i, segurament, també a l'espectador, que sortirà feliç del teatre, però també amb aquesta pregunta rondant-li pel cap: i jo? Què faria si em quedés un mes de vida?

Marta Buchaca

És una producció de La Pocket amb coproducció de Focus i Festival Grec.

FITXA TÈCNICA

DireccióMarta Buchaca
Durada90 min.
IdiomaCatalà
Intèrprets:Lluís Villanueva / Betsy Túrnez / Marta Bayarri / Xavi Ricart

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

C/ Joaquín Costa, 68
08001 - Barcelona

Teatre Goya
C/ Joaquín Costa, 68, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
de dimarts a diumenge de 16:30h i fins a una hora abans de l'inici de la funció

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX