3/5
Sense recomanacions Interessa a  
DAN PERALBO I EL COMBOI · INVITACIONS

DAN PERALBO I EL COMBOI · INVITACIONS

  • BARCELONA PIPA CLUB - GRÀCIA - Barcelona
exclusiu
INVITACIONS
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Tot va començar als carrers de Londres, Dan Peralbo hi tocava com a músic de carrer i va començar a composar les primeres melodies del què seria el seu primer àlbum en solitari ¿Cosquis My" (gravat des de l'armari de la seva habitació). Amb un rock-pop-techno-hardcore-trap-bues-reggaeton molt personal i en català, el jove Torellonenc defensarà el projecte acompanyat d'una banda de luxe amb els músics Albert Rams (Falciots Ninja i MINE!), en Pol Villegas i l'Aleix Vilarrasa (excompanys de grup amb Dan Peralbo a ¿Flipats" i actuals membres de ¿Wood").

 

Vine al +QueMúsica i descobreix una de les promeses de l'escena nacional. Gunaydors del sona9 2022 organitzat per la revista Enderrock!

 

T'esperem al Barcelona Pipa Club en un nou +QueMúsica, el cicle de trobades que dona l'oportunitat de conèixer de més a prop (i amb temes en acústic!) alguns dels artistes del moment i els seus últims treballs. L'objectiu? Acostar els músics al públic, i el públic als músics. Durant tot l'any anem anunciant aquestes vetllades que combinen l'entrevista amb els artistes i un petit tast en directe de la seva música. No us perdeu aquestes ocasions tan úniques!

 

Has arribat aquí per que has reservat entrades del BO JOVE CULTURA? Escriu a info@tresc.cat per reservar les teves entrades!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

ADREÇA

Carrer de Santa Eulàlia, 21
08012 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX