3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Jack Daniel's Closing: Robot Rock Alive + David Van Bylen + Jack Dafons  · Let's Festival 2023

Jack Daniel's Closing: Robot Rock Alive + David Van Bylen + Jack Dafons · Let's Festival 2023

  • Sala Salamandra - L'Hospitalet de Llobregat
27,56€
2X1
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves entrades amb avantatge i paga a taquilla

Propostes similars

DESCRIPCIÓ

ROBOT ROCK ALIVE

Robot Rock Alive és un directe de música electrònica que pretén portar de tornada l'experiència del xou Alive del duo francès Daft Punk, en directe, amb tota la seva potència sonora i també amb un desplegament audiovisual espectacular. Oblida tot el que hagis sentit sobre això, en Robot Rock Alive portem de nou un xou emblemàtic. Sí, tal com sona, el directe més reeixit del duo francès Daft Punk, només vist per alguns triats en la seva gira mundial, fa més de 15 anys, torna als escenaris. Robot Rock Alive és un projecte nou i ambiciós, un projecte Tribute Band realitzat per professionals de la música i la producció, amb l'objectiu de fer arribar l'experiència Alive a la resta del món! Molts es van quedar sense veure-ho, ara ha arribat l'oportunitat per a reviure-ho. Després del concert de Robot Rock Alive, començarà la sessió de Dj's fins a la matinada.

DAVID VAN BYLEN

Parlem de l'escena indie festivalera nacional, tampoc volem ser pretensiosos. Però dir David Van Bylen i pensar en remixes s'ha convertit en una cosa inevitable. Són tantes i tan efectives les remescles d'aquest prolífic productor i dj, que és rar que un dia qualsevol en una sala o festival indie qualsevol no soni almenys un dels seus remixes, edits o mashups.

JACK DAFONS Deejay open format, actual resident als clubs de Zoco de Salamandra i a les sessions d'El Dirty i Mandanga de Razzmatazz. Adicte a l'eufòria del públic, els braços amunt són el que busca.Jack Dafons és un dels alias d'Alfons Hernández, deejay en la nit catalana des de 2014. Les seves sessions sempre han format part del perfil format obert, que travessa diferents èpoques i gèneres musicals. Amant de la música pop, recorre el mainstream i l'underground buscant els temes amb què cantar plegats i transmetre l'emoció a la pista de ball sense complexos.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Avinguda Carrilet 235
08907 - L'Hospitalet de Llobregat

Sala Salamandra
Avinguda Carrilet 235, 08907 L'Hospitalet de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Reserva les entrades a la web i paga-les a taquilles.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX