3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
La música a les Cases Singulars
La música a les Cases Singulars
La música a les Cases Singulars

La música a les Cases Singulars

  • Consulta les sessions
  • PALAUET CASADES - Barcelona
25€
15€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dimecres 22 de febrer: JAZZ I BALADES

MÚSICS:
Albert Compte Peña: Albert Compte Peña (1993), saxofonista que va començar a deu anys a tocar l'instrument a la Banda del Pare Manyanet de Les Corts, l'escola on va cursar els seus estudis dels 3 als 18 anys. Després del seu recorregut bandístic, passant per grups de música moderna propis d'un adolescent, va iniciar els seus estudis musicals formals al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Allà participaria en nombroses agrupacions instrumentals (banda, col·laborador amb l'orquestra, big band, ensemble de saxos, música de cambra) algunes de les quals van traspassar les portes del Conservatori, com la Bruc Jazz Band. Va culminar el grau professional de música al Conservatori del Liceu i des d'aleshores ha continuat formant part d'agrupacions, bandes simfòniques i grups de música moderna.
Actualment també és professor de saxòfon a l'Escola de Música Sant Josep Teresianes.
Ferran Gallart i Moyano: Ferran Gallart i Moyano inicia els seus estudis musicals a l'escola de música de l'escola IPSI de Barcelona a 7 anys, tocant el violí. Poc després, comença els seus estudis de piano a l'escola Classic&Jazz i posteriorment segueix els estudis a l'escola IPSI. L'any 2011 entra al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb l'especialitat de violí i assoleix el Grau Professional l'any 2017. Paral·lelament, es forma en piano, aconseguint el 8è grau de l'ABRSM. El mateix any 2017 entra a l'ESMUC, on cursa el grau de Direcció, titulant-se l'any 2022. Per altra banda, comença la seva formació en altres estils musicals l'any 2018 a l'Escola del Taller de Músics de Barcelona, formant-se en disciplines com Piano, Tècniques del Jazz o Conjunt Instrumental Jazz i Latin, entre d'altres. Actualment, segueix la seva formació musical mentre participa en altres projectes, com ara dirigint les corals de l'Orfeó Sarrianenc o la coral Rosa d'Abril de Sant Cugat del Vallès; o en projectes de música moderna com La Kame Band, Urban Migraine o Candela y lo demás.

REPERTORI:
Affirmation -José Feliciano
Crystal Silence - Chick Corea
Chega de Saudade - Antonio Carlos Jobim
Beautiful Love - V. Young
In a Sentimental Mood - Duke Ellington
How Insensitive - A.C. Jobim
These Foolish Things - Jack Strachey
There Will Never Be Another You - Harry Warren
All The Things You Are - Oscar Hammerstein
Goodnight Julia - Yoko Kanno

Dimecres 22 de març: MÚSICA CATALANA D'INICIS DEL S. XX

MÚSICS:
Míriam Trias: Míriam Trias inicia els seus estudis musicals amb l'especialitat de fagot al Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona. A més, des de petita ha estat molt lligada a la tradició coral catalana, actuant amb diferents formacions de Catalunya com el Cor de Cambra de la Diputació de Girona, el Cor Jove Nacional i l'Orfeó Català, entre d'altres. L'any 2019 comença el grau superior de cant històric a l'ESMUC, amb el mestre Lambert Climent. Paral·lelament, ha ampliat la seva formació al Curs Internacional de Música Antiga de Daroca,
participant en les edicions XLII i XLIII. A més, ha participat en diferents festivals nacionals com el Festival de Música Antiga dels Pirineus o el festival Bachcelona, entre d'altres, i en alguns internacionals com el Festivalchor C.H.O.I.R. (Ochsenhausen, Alemanya) i el Festival Internazionale Corale di Cagliari. Actualment, és membre i fundadora del quartet a cappella 4GAMI, sisens en el Campionat Europeu de Barbershop (EBC 2021+1), de la companyia músico-teatral CodA (directora) i del grup medievalista Qui ergo Femina.

REPERTORI:
Eduard Toldrà:
- Abril
- Maig
- Madre, unos ojuelos vi
- Festeig
- Después que te conocí
- Cocorococ!
- Menta i Farigola
Dues Romances - Marià Obiols

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Altres

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tresc

PALAUET CASADES

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades
L'entrada inclou visita i concert

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX