3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Natalia Lacunza · 24è Festival del Mil·lenni 2023

Natalia Lacunza · 24è Festival del Mil·lenni 2023

  • Razzmatazz - Barcelona
18€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Les sobretaules en la infància de Natalia Lacunza (1999) es prolongaven amb la família tocant la guitarra i cantant fados, versionant als Beatles i vivint l'art com una cosa indissoluble de les feines quotidianes.


Així que ella ho va provar tot i ho va viure tot: ballet, gimnàstica rítmica, futbol, interpretació, òpera¿ Va créixer àvida d'experiències, però no va ser fins a 2018 quan va pensar que la seva vida podria ser això: La música. De forma més instintiva que racional es va presentar a Operación Triunfo, on va obtenir un honrós tercer lloc -després de Famous Oberogo i Alba Reche- i el favor d'una generació que es va enamorar del seu talent i la seva manera de traslluir el seu món interior.


El seu primer senzill ¿Nana triste" va avançar el que seria el seu primer EP ¿Otras alas" (2019) un treball on Natalia compon, juga i arrisca amb pop estripat i dolç i un estil alternatiu que es converteixen llavors en senyal d'identitat.

Natalia presenta ara ¿Tiene que ser para mí". Un àlbum rodó que tanca el més íntim del seu procés creatiu i vital: parla de despit, d'escoltar-se a si mateixa, de fer les coses malament, de derrotes i esperances, de victòries i cicatrius¿ Aquella nena envoltada d'art i de música ha crescut i créixer, a vegades, és dolorós, però el resultat és un treball brutal i honest que és una recompensa per a ella i un regal per a tots.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX