3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Rumor de pasos sobre el confín del agua

Rumor de pasos sobre el confín del agua

  • Teatre Tantarantana - Barcelona
14€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Rumor de pasos sobre el confín del agua és un projecte híbrid que es posiciona entre les reflexions íntimes i la pràctica artística, essent alhora un passeig filosòfic i un recorregut poètic sensorial a la ciutat, que s'atura sobre alguns temes de la societat contemporània. Una ciutat sempre en evolució -avui més que mai: al confí de si mateixa, al marge d'un canvi, esperant ¿un més enllà".

Travessar marges i confins, fins i tot a la nostra pròpia ciutat, pot restituir-nos un temps aparentment ¿inútil" i, en canvi, absolutament lliure d'idees lucratives/preestablertes. Ens entrena a poder veure millor allò que maldestrament se'ns escapa, a escoltar i a sentir amb més precisió, per així poder deixar aflorar silencis, sensacions, contradiccions, sentiments i noves visions. El viatge inicia suggerint al públic que viurà experiències poètiques quotidianes a la recerca d'allò insignificant, del que no és aparent. Però és un simple pretext per a una reflexió més íntima: descobrir els propis límits i allò que ens espera més enllà d'ells, en aquest ¿més enllà".

Quina és aquesta emoció que ens truca fora del nostre territori? Aquesta proposta vol crear oportunitats de trobada i de contemplació als carrers de una ciutat i entre desconeguts, facilitant així la possibilitat de reimaginar-la.

FITXA TÈCNICA

DireccióGIOVANNA PEZZULLO
IdiomaCastellà
Intèrprets:PATRIZIA MENICHELLI

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

c/ Les Flors, 22
08001 - Barcelona

Teatre Tantarantana
c/ Les Flors, 22, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: 1 h. 30 min. abans de començar l¿espectacle

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX