3/5
Sense recomanacions Interessa a  
We

We

  • Sala Versus Glòries  - Barcelona
14€
-30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"WE" de la Cia Kiko López és un programa doble de les peces Wiwbak i Etéreas. Amb aquesta unió es pretén presentar a la companyia, volem que l'espectador entri a casa nostra. Per una part, Wiwbak ens mostra com aquest personatge i vulnerable ens descobreix el món per primera vegada i ens acompanya per un viatge en la recerca de la bellesa de quelcom humà. En canvi, Etéreas, presenten un conflicte entre les tres intèrprets que resolen a través d'un camí entre la individualitat i el col·lectiu.

 WIWBAK (When I Will Be A Kid)

 Wiwbak és un joc, és curiositat, és la llibertat que ens confronta amb la nostra realitat, el nostre món, el nostre dia a dia incessant i deshumanitzat. A través de la mirada de Wiwbak descobrirem el món per primera vegada. Aquest ésser fràgil, tendre i vulnerable ens acompanyarà en un viatge dins de nosaltres mateixos a la recerca de la bellesa de lo humà.

Neix des de la necessitat d'expressar el món intern de l'intèrpret. Avorrit en el temps, desconnectat de si mateix i amb falta d'iniciar algun projecte creatiu es troba immers en un espai on crea un nou jo (alter ego), el qual connecta amb tot allò que sent el mateix no connecta. A través de l'objecte del llum, té la idea de crear-se un personatge, el qual connecti amb aquest nen intern que perdem quan som adults i que vol que viatge amb ell durant tot el seu camí. La motivació de donar-li vida a l'objecte i ajuntar-lo amb el moviment fa que creï un món on uneix la bellesa del treball teatral de màscara al costat de la de moviment. Les eines utilitzades a través de la recerca són: teatre gestual, clown, dansa amb temporal i danses urbanes.

Peça de dansa contemporània + urbana.

FITXA TÈCNICA

DireccióMarta Hernández, Oriol Casals, Kiko López.
DuradaPer determinar
Intèrprets:Anna Asensio Esther Calderón i Miriam Salvador (Cover Irene Baeza) i Kiko López

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

C/ Castillejos 179
08013 - Barcelona

Sala Versus Glòries
C/ Castillejos 179, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: 1 h. abans de començar l¿espectacle

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX