3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Festival RBLS 2022

Festival RBLS 2022

  • Del 28 d'octubre al 20 novembre
  • Diversos Espais - Varis
DE 6 A 15€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Torna el Festival RBLS, la sisena edició del Festival de Teatre Jove, amb l'objectiu de continuar acostant el teatre als i a les joves d'entre 13 i 20 anys.

RBLS 2022 torna a escena amb dates ampliades, del 28 d'octubre al 20 de novembre, estrenant nous escenaris a Barcelona i consolidant la seva oferta d'espectacles i tallers per a joves a Granollers, Sabadell i Viladecans, que s'estrenen com a seus del festival, però també a Sant Joan Despí i Santa Coloma de Gramenet, que repeteixen experiència.

El Teatre Tantarantana, La Villarroel, l'Antic Teatre i la Nau Ivanow, seu de RBLS APOSTA i que albergarà també programació artística, seran els escenaris del festival a Barcelona ciutat, als quals se sumaran el Teatre Poliorama i el TNC amb espectacles adreçats a públic jove.

El festival començarà al Tantarantana amb un èxit de Lali Álvarez Garriga: Ragazzo, un espectacle protagonitzat per Oriol Pla basat en la figura del jove activista Carlo Giuliani, abatut durant les manifestacions contra la cimera del G8 a Gènova, el 2001. La mateixa autora i directora oferirà un taller de Creació escènica sobre fets reals pels instituts. Aquest teatre també acollirà el RBLS TEEN PROJECTE, el projecte de creació escènica comunitària impulsat per RBLS i la Sala Fènix que aquest any ha coordinat Atòmica. Un dels altres plats fort del festival és CR#SH Tothom pot caure, un cant a l'autoestima i a les cures que reflexiona sobre la importància de la salut mental especialment en joves de 14 a 17 anys. L'espectacle es podrà veure a La Villarroel i a l'Antic Teatre, però també al Llevant Teatre de Granollers i al Teatre de St. Joan Despí on també es realitzaran tallers relacionats amb la temàtica per alumnes d'instituts. Per la seva banda, Hermanas Picohueso recuperaran a la Nau Ivanow l'espectacle documental Excalibur i altres històries d'animals morts, que qüestiona les estructures de poder.

Consulta la seva programació i descobreix les funcions, els tallers creatius i esdeveniments diversos que enguany el Festival RBLS ha preparat per a tu.

No et perdis el Festival del Teatre Jove!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Festival

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del TRESC

ADREÇA

Diversos Espais
00000 - Varis

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 28 d'octubre al 20 novembre

Punts de Venda: Compra les teves entrades a través del TRESC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX