3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
La Ludwig Band · +QueMúsica2022
La Ludwig Band · +QueMúsica2022

La Ludwig Band · +QueMúsica2022

  • BARCELONA PIPA CLUB - GRÀCIA - Barcelona
exclusiu
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dimarts 18 de a les 19h Barcelona Pipa Club - GRÀCIA

La Ludwig Band és una de les formacions més destacades del panorama local català dels últims anys. El seu folk pedant, amb cançons de pastorets i heptasíl·labs que parlen de la vida i rimes assonants ha sonat aquest estiu per gairebé tots els festivals del territori. Alguns ja els vàreu descobrir al concert 'Malalts del Cel' que vàrem celebrar al Festival GREC 2022.  Ara, alguns membres de la Ludwig passen pels +QueMúsica per presentar-te les interioritats del seu darrer treball titulat 'La mateixa sort' (The Indian Runners 2021) amb el qual van guanyar el Premi Enderrock de la crítica al millor disc de l'any i que els consolidà com una de les propostes emergents més interessants del moment a Catalunya.

T'esperem en una nova edició dels+quemúsica del TRESC al Barcelona Pipa Club del barri de Gràcia (Carrer santa Eulàlia)... no hi faltis!

 

+QueMúsica, el cicle de trobades que dona l'oportunitat de conèixer de més a prop (i amb temes en acústic!) alguns dels artistes del moment i els seus últims treballs. L'objectiu? Acostar els músics al públic, i el públic als músics. Durant tot l'any anem anunciant aquestes vetllades que combinen l'entrevista amb els artistes i un petit tast en directe de la seva música. No us perdeu aquestes ocasions tan úniques!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

ADREÇA

Carrer de Santa Eulàlia, 21
08012 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Invitacions molt limitades disponibles al web del TRESC!

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX