3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ciutat dormida

Ciutat dormida

  • Teatre Lliure de Montjuïc - Barcelona
29,00€
24,50€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • 15% de descompte per la Comunitat TRESC.

 

*****

Torna l'espectacle guanyador del Premi de la Crítica 2021 a l'espectacle d'Arts de Carrer. Una proposta itinerant de Pau Masaló que, tot explicant la història i el funcionament del Cementiri de Montjuïc, reflecteix amb humor crític la idiosincràsia de la ciutat i el caràcter dels seus habitants. Un recorregut guiat pel recinte funerari amb trobades curioses amb treballadors del cementiri i divertides intervencions corals.

Foucault deia que «els cementiris constitueixen no només el vent sagrat i immortal de la ciutat, sinó que són ¿l'altra ciutat".» El cementiri és un dels espais simbòlics més importants de qualsevol població. És un «text» on es poden llegir les contradiccions socials de la comunitat, les dinàmiques urbanes, el valor que s'atorga a la vida. El cementiri és, en definitiva, una versió resumida i silenciosa de la ciutat mateixa, de la seva història i caràcter. L'origen etimològic del mot prové del llatí coemeterium que significa, literalment, dormitori. Ciutat dormitori es planteja com un recitatiu en itinerància, una espècie de road movie musical, una passejada crítica i col·lectiva amb la finalitat de conèixer millor la idiosincràsia de la ciutat i el caràcter dels seus habitants. Un recorregut guiat amb trobades inesperades amb treballadors i treballadores que expliquen la seva pròpia història i eixamplen la nostra mirada sobre un emplaçament com aquest.

FITXA TÈCNICA

IdiomaCatalà i castellà
Intèrprets:

GUIA - Oriol Genís/

AMB LA INTERVENCIÓ DE - Juanjo Biarnés Sergi García David Moreno Victoria Patón i Alberto Seco/

AMB LES VEUS DE - ARSinNOVA cor de cambra (Miquel Aguiló Estel Alcañiz Núria Ballestar Elisabet Barroso Pol Blancafort Pere Carulla Laura Farré Miquel Ferrer Fermí Herrero Núria Jordana Marta Latorre Èlia Lucas Joana Martínez-Mora Maria Mauri Francesc Minguella Berta Morató Gerard Morató Adrià Pagès Oriol Prat Blanca Puig Alba Ramírez Quim Rom i Míriam Trias)/

AMB LA COL·LABORACIÓ - DE Bàrbara Roig

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català i castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

Pl. Margarida Xirgu, s/n
08001 - Barcelona

Teatre Lliure de Montjuïc
Pl. Margarida Xirgu, s/n, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
feiners de 18h a 21h. Dissabtes, diumenges i festius de 16h a 18h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX