3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Entre Línies
Entre Línies

Entre Línies

  • Antiga Fàbrica Estrella Damm - Barcelona
INVITACIÓ
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Arriba la primera edició de l'Entre Línies, una jornada dedicada a relacionar el món literari i esportiu!

Durant tota la tarda del dissabte 1 d'octubre, l'Antiga Fàbrica Estrella Damm obrirà les portes a periodistes, escriptores i professionals que compartiran amb el públic històries sobre figures destacades de l'àmbit de l'esport.

A través de quatre converses disteses indagarem en temàtiques diverses: com es representa l'esport a la literatura? Com ha canviat el periodisme esportiu al llarg dels anys? Quina és la importància de la salut mental en els esportistes d'elit? Quin paper ha tingut la dona en el món de l'esport?

Coneixerem la història de Marian Trimiar, la primera dona que es va fer un lloc al món de la boxa, reflexionarem sobre la feina de tres periodistes esportius des de diferents perspectives generacionals, descobrirem tres revistes que versen entorn la cultura esportiva, i trencarem les barreres de la salut mental en l'esport amb la història de Jesús Rollán.

Als diàlegs hi participaran els periodistes Ramón Besa, Laia Bonals, Francisco Cabezas, Jordi Brescó, Francisco Ávila, Alberto Martínez, Olga Ábalos i Silvia Cruz Lapeña, entre d'altres.

 

PROGRAMA 

17h - Cròniques futboleres. al fil del llibre "Perder" de Francisco Cabezas de la mà del mateix autor, Marcel Beltran, Laia Bonals i Ramon Besa.

18h - Esports de revista: Volata, Fosbury i Panenka, tres publicacions de cultura esportiva de la mà d'Olga Ábalos, Àlex López Vendrell, Aitor Compañón i Laia Cervelló. 

19h - La part fonda de la piscina, al fil del llibre "Jesús Rollán. Eterno" de Francisco Ávila i Alberto Martínez de la mà dels mateixos autors i del psicòleg esportiu i exporter de waterpolo Iñaki Aguilar.


20h - Lady Tyger: una pionera al ring, al fil del llibre "Lady Tyger: Es mi cuerpo y es mi vida" de Silvia Cruz Lapeña de la mà de la mateixa autora i Jordi Brescó.

Si vols conèixer amb més detall el contingut de cada activitat, fes clic aquí!

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer del Rosselló, 515
08025 - Barcelona

Antiga Fàbrica Estrella Damm
Carrer del Rosselló, 515, 08025 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo