3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Cloenda Mas i Mas Festival: URBAN

Cloenda Mas i Mas Festival: URBAN

  • Paral.lel 62 (antiga BARTS) - Barcelona
exclusiu
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

T'has quedat sense entrades? Encara pots reservar per la segona sesssió:

 

FESTA URBAN

En aquest darrer any, a banda de l'activitat tradicional de les sales de Mas i Mas, s'han implementat nous formats, nous estils, noves tendències que sovint entronquen amb la contemporaneïtat. En aquest sentit, s'han consolidat les actuacions d'artistes de músiques urbanes, el soul, el funk, el hip-hop i l'r'n'b.

19h · HEAR ME OUT by SOUL LAB SOUL LABés un col·lectiu multicultural de Barcelona, nascut amb la necessitat de compartir un estil de vida: la cultura Hip Hop. El talent i el sentit de comunitat són els distintius que es revelen en els esdeveniments de música i dansa que organitzen. Una barreja sonora entre samplers, instruments, Mc's, cantants i els seus diferents idiomes.

HEAR ME OUT és un grup que neix orgànicament dins del col·lectiu Soul Lab. Amb un repertori fidel a les seves arrels Hip Hop, i la bona energia coneguda de les seves jams, ofereixen un sextet, en un show més que recomanable per tots els fans de la cultura urbana.

20.05h · BDP BATALLA DE PROMESAS

El Show de BDP presentat per Joaco i organitzat per Goodjy serà un conjunt de diversos moviments del gènere urbà amb els artistes Dual Tod, Kmbra, Taros, Sefo, Zoyert, BTP, Shinobi, Gis i Quing. 21.10h · ABRIL SPRING La rapera/cantant de la terra amb projecció internacional que beu de la influencia dels ultims trenta anys d¿història del hip hop americà. Ens presenta el seu disc de debut ¿Romanticist¿. 21.50h · SUDOR DJ SET En aquesta ocasió, Sudor torna a oferir el seu DJ set característic, i aquest cop carregat d¿aire fresc; el públic de la cloenda del festival tindrà l0¿oportunbitat d¿experimentar una sessió musical d¿estil urbà, aquesta vegada dotada d'un caràcter interactiu i multisensorial. Pretenem oferir un experiència de qualitat en què aconseguim captar l'atenció de l'audiència mitjançant una ornamentació extraordinària, un ampli i actualitzat repartiment musical en què participaran de forma activa els artistes pertanyents a la organització, i per finalitzar aquesta 19ª edició del festival per al capdavall, una gran varietat de convidats sorpresa d¿alt calibre que ens garantiran una bona sintonia amb l¿espectacle que pretenem lliurar. La sessió tindrà una durada total d¿una hora en la que el dinamisme, la sorpresa i el ritme seran els indiscutibles de la jornada.

23h · G13Jam Neo-Soul, HIp-hop NYAH ft. HAL C & FRIENDSNyah veu, Hal teclats, Eudald Payés trompeta, Jon Carranza baix, Gustau Garcia bateria. Aitana López i Mario Coloma s¿uneixen per a una composició a duo de Neo Soul, Hip Hop i R&B contemporani. Amb referencies musicals com ara Erykah Badu, The Roots, Common o DÁngelo entre d¿altres. Un concert per delectar l'oïda.

CECÉ & THE SOUL KITCHENCecé veus, Arturo Zamprogna guitarra, Victorio di Giusto teclats, Ignacio Prieto baix, Nicolás de la Pava bateria. Originària de l'Illa Margarita a Veneçuela i ara radicada a Barcelona, Espanya, Claudia Cedeño, millor coneguda com a Cecé, és una artista i productora musical que es desenvolupa amb naturalitat i destresa en el hip-hop i R&B. Amb referents de la talla de Jose Stone i Missy Elliot, també pren elements de la música pop per incorporar les seves composicions, tornant-les més accessibles i cridaneres. El soul, el hip-hop i els sons del Carib es van unir per donar amb una cosa única; la música de Cecé. Des de 2016 es troba enfocada en el seu projecte com a solista i fins ara ha desenvolupat un ventall ben variat de temes molt personals. Sobre les composicions de les seves cançons, Cecé va manifestar: ¿La meva música queda com la constància d'haver crescut molt. Al final són històries de com lidio amb els meus processos de la manera més genuïna i plaent que trobo.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Avinguda Paral.lel, 62
08001 - Barcelona

Paral.lel 62 (antiga BARTS)
Avinguda Paral.lel, 62, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

reserva les teves entrades a partir del dia 23/08 a partir de les 08:00

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX