3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Lobgesang de Mendelssohn

Lobgesang de Mendelssohn

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
des de 20€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

`LOBGESANG¿ DE MENDELSSOHN

 CORAL CÀRMINA & FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA

REPERTORI

 B. Vivancos: Obra d¿encàrrec (estrena absoluta) F. Mendelssohn: Simfonia núm. 2, op. 52 `Lobgesang¿

INTÈRPRETS

 Ulrike Haller, soprano Mar Jordana, soprano Roger Padullés, tenor Coral Càrmina Franz Schubert Filharmonia Daniel Mestre, director

MONUMENT SIMFÒNICO-CORAL

Tancarem temporada amb una de les obres més espectaculars del repertori, la Simfonia núm. 2 `Lobgesang¿ de Mendelssohn. Una simfonia plena de colors, moments triomfals i optimistes i també d¿algunes de les melodies més colpidores i commovedores de la història de la música. Celebrarem així el 50è aniversari de la Coral Carmina, una de les institucions corals més prestigioses del país.

NOTES AL PROGRAMA

Mendelssohn va ser un nen prodigi fill de família rica. Va tenir totes les oportunitats per convertir-se en un gran músic i les va aprofitar. Aquesta ¿vida fàcil¿ sovint ha donat peu a què se¿l critiqui per haver compost una música ¿poc profunda¿ i ¿superficial¿ quan, en realitat, els grans valors de la música de Mendelssohn són el seu optimisme i la seva vitalitat. La Simfonia núm. 2 `Cant de lloança¿ és la millor mostra del llenguatge de l¿autor d¿Hamburg: intensitat, alegria i, alhora, profunditat i compromís. Va escriure l¿obra per commemorar el 400 aniversari de la invenció de la impremta i la va plantejar com una cantata sobre textos d¿aquella primera Bíblia impresa per Gütenberg. Li va sortir una obra espectacular que combina fragments triomfals i meditatius, dramàtics i lleugers, grandiositat simfònica i veus a capella. En la primera part del concert viurem l¿estrena absoluta de la darrera obra del compositor català Bernat Vivancos, reconegut arreu com un dels autors amb més domini de la música vocal i amb un llenguatge propi que ha sabut connectar amb el públic contemporani.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX