3/5
Sense recomanacions Interessa a  
The Festival of Conciousness

The Festival of Conciousness

  • Dies 29 i 30 de juliol
  • Auditori CCIB - Recinte Fòrum - Barcelona
100€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Aquest juliol arriba a Barcelona The Festival of Consciousness, un festival internacional que tractarà la consciència de forma transversal, inclusiva i en totes les accepcions. Des de la part més cerebral, moral, ètica i social; a la metafísica, on no hi ha una resposta científica provada i aprovada per la ciència.

El Festival, que se celebrarà els propers 29 i 30 de juliol al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), és una iniciativa que neix d'una associació sense ànim de lucre, amb la col·laboració d'un equip de més de 200 voluntaris, entre entitats i personalitats, entre els quals destaquen els ponents participants. Tots ells, s'han sumat a aquesta cita per la seva passió compartida pel àmbit del desenvolupament de la consciència, amb l'objectiu de contribuir a fer realitat el primer esdeveniment d'aquest sector que serveixi per impulsar una transformació a consciència i com a punt de trobada per als apassionats daquest àmbit.

I què millor enclavament que la ciutat comtal per dur a terme un festival amb una filosofia única que comparteix amb Barcelona el seu esperit d'innovació, cultura, creativitat, diversitat i modernitat. El seu atractiu i projecció internacional han estat decisius perquè Barcelona es converteixi a la capital del món de la consciència amb la celebració de la primera edició de The Festival of Consciousness.

Aquest esdeveniment singular comptarà amb la participació de més de 30 líders d'opinió, nacionals i internacionals, i amb desenes de tallers, àgores, activitats i experiències. El certamen cercarà l'equilibri entre dualitats alhora que generarà preguntes i convidarà el públic a la reflexió. Durant dos dies, els assistents podran experimentar i crear, aprendre i dubtar, sentir i pensar, meditar i ballar gràcies a formats eclèctics i interdisciplinars, vivencials i escoltats, que posaran a prova el nostre sistema de creences.

El ponent responsable de l'opening del Festival serà Sergi Torres, guru espiritual i autor de "Saltar al buit". A més, l'esdeveniment comptarà també amb Borja Vilaseca, comunicador amb més d'1 milió i mig de seguidors a xarxes, emprenedor i creador de sistemes pedagògics a través de l'espiritualitat pragmàtica.

També hi participaran altres ponents destacats de la talla de Lakshmi Pratury, líder femenina hindú; Olivia Mandle, activista adolescent contra el canvi climàtic i la defensa dels drets animals; el prestigiós cardiòleg Pim Van Lommel, la reconeguda inversora espiritual Sylvia Benito, i la cofundadora de Burning Man, Harley K. Dubois, entre d'altres.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Altres

ENTRADES

Compra les entrades a través del web del Tresc

ADREÇA

Rambla Prim, 1-17
08019 - Barcelona

Auditori CCIB - Recinte Fòrum
Rambla Prim, 1-17, 08019 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les entrades a través del web del Tresc

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX