3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival Òpera amb Gràcia 2022
Festival Òpera amb Gràcia 2022
Festival Òpera amb Gràcia 2022

Festival Òpera amb Gràcia 2022

  • Claustre de l'Oratori Sant Felip Neri de Gràcia - Barcelona
15€
11€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Òpera amb Gràcia és un festival d¿òpera de mig format fet al cor del Barri de Gràcia i de la ciutat de Barcelona. El propòsit és "desencorsetar" aquest gènere, per tal de fer-lo més contemporani i assequible per a tots els públics, sobretot per a la gent jove. El Festival presenta dues de les òperes més emblemàtiques de la història de la lírica:

9 de juliol: La Traviata de Verdi

23 de juliol: l'Elixir d'amor de Donizetti en una versió reduïda, comptant amb artistes de primera línia tant nacionals com internacionals com Ximena Agurto, Facundo Muñoz, Albert Deprius, Aurora Peña, Joan García Gomà i el director d'orquestra Guerassim Voronkov.

També presentem un espectacle de nova creació, escrit e interpretat per dones, que gira entorn de la figura femenina a l'obra de Donizetti, Les Dones de Donizetti (17 de juliol). El nostre objectiu és recuperar el gènere des de la perspectiva més fresca i contemporània. Per un cantó hem volgut reduir la durada i el format, per tal d'oferir un tast complet però més adient al públic neòfit. Per altra banda, hem volgut emprar un llenguatge més proper a les noves generacions, fent que tot sigui més dinàmic i entenedor. Hem volgut treure les obres dels grans teatres i portar-les al barri, a un espai accessible, al aire lliure, proper per tots els públics.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Carrer del Sol, 8, 08012 Barcelona
08024 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX