3/5
Sense recomanacions Interessa a  
The Sheepdogs · No simple thing

The Sheepdogs · No simple thing

  • Diumenge 22 maig
  • SALA WOLF - Barcelona
22,50€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

A tothom li agradaria anar-se'n de viatge lluny de 2020 i 2021. Potser un cap de setmana al llac... o fins i tot encara que només sigui un viatge de la ment. El nou disc dels Sheepdogs té el poder de portar-te a aquesta cabana imaginària, amb un so tan estiuenc que només necessitaràs posar-te els pantalons curts i les xancletes. Enregistrat als estudis Mixart de Montreal (que va construir Frank Marí de Mahogany Rush als 70), el nou EP dels favorits de Saskatoon recupera el seu so influenciat pel rock clàssic.

Riques harmonies sustentades en refinats tons de guitarra, "com un cuiner sense experiència que segueix treballant les seves receptes, sempre creant sabors més complexos alhora que saborosos", explica el compositor principal del grup, Ewan Currie. Gravat en directe a l'estudi a finals de l'estiu del 2020 amb cinta analògica i monitors de la vella escola, la seva cançó principal, "Rock and Roll (Ain't No Simple Thing)", rendeix tribut amb la seva boogie als misteriosos poders sanadors del rock, les nits de divendres i els amors d'estiu.

El primer single, Keep On Loving You, té el swing glam en un ritme molt T. Rex, mentre Talk It Over rememora el so dels seus paisans The Guess Who. The Sheepdogs ja no són "la banda de la portada de la Rolling Stone", són un grup amb nou llançaments comercials a l'esquena, que canten al músic treballador que ha viscut la carretera, a aquest sentiment excitant de descobrir el poder de la música, ja sigui a la recerca del sentiment del soul, de la intensitat del "Live at the Fillmore" dels Allman Brothers, o en una reivindicació dels Beatles. Per això, a més de en plataformes digitals, el disc es publicarà en un vinil de 12 polzades i 45 rpm. Així que fica els auriculars a la motxilla amb la teva samarreta sense mànigues i el teu banyador, i prepara't per al gran viatge del rock n' roll

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Almogavers 88
08018 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX