3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Sónar 2022 · DISSABTE NIT

Sónar 2022 · DISSABTE NIT

  • Diversos Espais Barcelona - Barcelona
72€
-30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

*Ets nou al TRESC? Si tens dificultat per reservar o validar el teu CODI, posa't en contacte amb nosaltres i t'explicarem com procedir!*

CARTELL DIVENDRES NIT:

 

 

aj tracey, anfisa letyago, arca, batu, the blessed madonna, the chemical brothers, charlotte de witte, ehua, eric prydz, etm, folamour power to the ppl a/v, giant swan, helena hauff, joy orbison, kabza de small x dj maphorisa (scorpion kings) 6h set, la fleur, lucient, mbodj, midland b2b shanti celeste, nihiloxica, reinier zonneveld live i més.


Un any més torna el Sònar per a vestir l'estiu barceloní del millor ambient. Amb un cartell de primera línia, les incorporacions de Jennifer Cardini b2b Perel, Anfisa Letyago, Kabza De Small x DJ Maphorisa (Scorpion Kings), Samantha Hudson, Paranoid London, Partiboi69, Pongo entre molts d'altres se sumen a un total de més de 100 artistes que actuaran del 16 al 18 de juny a Barcelona. Per ser soci del TRESC pots gaudir d'un exclusiu 30% de descompte per a totes les sessions del festival.

 

ATENCIÓ: Segueix l'enllaç de reserva, registra't a la plataforma DICE i introdueix el codi TRESC + el teu número de soci. Automàticament podràs gaudir del descompte individual per a una persona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

Diversos espais Barcelona
08033 - Barcelona

Diversos Espais Barcelona
Diversos espais Barcelona, 08033 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX