3/5
Sense recomanacions Interessa a  
El sopar dels idiotes

El sopar dels idiotes

  • Teatre Borràs - Barcelona
22€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Adaptada per Paco Mir i dirigida per Pep Antón Gómez, El Sopar dels Idiotes és un autèntic elixir de felicitat. Amb un ritme frenètic, altes dosis de bon humor i moltíssima energia, gaudiràs d'una tarda molt divertida, ideal per a compartir amb amics i família.

Creada per Francis Veber, un dels referents de la comèdia actual, El Sopar dels Idiotes, es va estrenar en 1993 en el Théâtre donis Variétés de París i va estar gairebé dos anys en cartell. Posteriorment el dramaturg va ser també el director de la pel·lícula homònima, que es va veure als cinemes en 1998.

A Catalunya va arribar de la mà de Vania Produccions després que la pel·lícula es popularitzés en resultar guanyadora de tres premis César (millor actor, millor actor de repartiment i millor guió). En 2010 es va estrenar un remake cinematogràfic estatunidenc, Dinner of Schmucks, dirigit per Jay Roach i protagonitzat per Steve Carell i Paul Rudd; que actualment pots veure en Movistar+.

Le Dîner de cons (títol original del Sopar dels Idiotes) narra la història d'un executiu que sol sopar setmanalment amb amics "tots ells homes de negocis" i un convidat molt particular. L'objectiu és presentar, en petit comitè, a un desconegut seleccionat per a tenir alguna afecció que consideren estúpida.

En aquesta ocasió, el convidat és un funcionari d'hisenda amb una obsessió per les maquetes gegantesques d'edificis famosos fets amb llumins i que ell mateix construeix. La història s'embolica quan, hores abans del sopar, l'executiu sofreix un atac de lumbàlgia i el convidat es presenta a la seva casa. És llavors quan, en poca estona, el funcionari aconsegueix donar-li la volta a la vida de l'altre, que acaba sent abandonat per la seva dona, el seu amant i el seu metge, a més de sofrir una severa inspecció per part d'hisenda.

FITXA TÈCNICA

AutoriaFrancis Veber / adaptació de Paco Mir
DireccióPep Anton Gómez
Durada1 h i 40 minuts
IdiomaCatalà
Intèrprets:David Olivares / Artur Busquets / Anna Gras / Toni González / Jordi Vidal Gómez / Ariana Bruguera

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

Pl. Urquinaona, 9
08011 - Barcelona

Teatre Borràs
Pl. Urquinaona, 9, 08011 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: de dimarts a diumenges de 17h a 21h

Compra les teves entrades a través del Tresc

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX