3/5
Sense recomanacions Interessa a  
FIQ (DESPERTA'T!) - Festival Grec

FIQ (DESPERTA'T!) - Festival Grec

  • 9 i 10 de juliol
  • Teatre Grec - Barcelona
18-25€
DES DE
8€
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

8€per les funcions del 9 i 10 de juliol
-20%de dte. per la funció del 10 de juliol

*Promoció amb entrades limitades a 35 unitats.  

VEURE TOTS ELS DESCOMPTES DEL FESTIVAL GREC

***

Prop d'una quinzena de joves talents de l'acrobàcia, l'univers visual d'un conegut fotògraf, la música d'un popular DJ...: amb aquests elements ha creat el seu nou espectacle una companyia que posa al dia la tradició acrobàtica marroquina.

Llum, energia, dinamisme fins a l'extrem. Pensareu en aquests conceptes quan vegeu el resultat de la feina del conjunt d'artistes que aplega aquest espectacle. Els van triar després d'audicions per tot el Marroc, gràcies a les quals s'ha creat la companyia que veurem en escena i que posa en comú un seguit de talents que van des de l'acrobàcia tradicional i moderna fins a les danses urbanes, el break-dance o fins i tot el taekwondo i el footfreestyle (futbol d'estil lliure). Com combinen totes aquestes especialitats acrobàtiques? Al so dels scratchs del conegut discjòquei marroquí DJ Key i envoltats pel món visual de Hassan Hajjaj, un conegut artista i fotògraf a qui es coneix com l'Andy Warhol marroquí i que és autor d'un imaginari visual plenament pop i extensament acolorit. Ho veureu durant una funció que comença amb tons foscos i que acaba convertida en una festa de la llum i el color, una nova mostra de la vitalitat extrema del grup d'artistes, aquest cop sota la direcció de la també acròbata Maroussia Diaz Verbèke.

És l'aposta més nova delGroupe Acrobatique de Tanger, un col·lectiu nascut l'any 2003 gràcies a una dona, Sanae El Kamouni, que es va entestar a portar les acrobàcies, una de les grans mostres de la cultura popular marroquina, al llenguatge contemporani. Per aconseguir-ho, ha convidat a dirigir els espectacles de la companyia alguns dels directors més prestigiosos de l'escena europea actual, entre els quals el francès Aurélien Bory o els suïssos Zimmermann & de Perrot. Hem vist exemples de la seva feina al Grec 2008 (Taoub), al Grec 2010 (Chouf Ouchouf), al Grec 2013 (Azimut) i al Grec 2017 (Halka). Aquesta combinació de tradició i creació contemporània té ara continuïtat amb Maroussia Diaz Verbèke, una acròbata de corda, directora d'escena i especialista en circ que ha creat espectacles diversos, el darrer dels quals va néixer al Brasil i es titula Circus Remix. Ella es defineix a si mateixa com a ¿circògrafa", un neologisme que al·ludeix a una posada en escena pròpia de les arts del circ.

A més, l'espectacle serà una bona oportunitat per conèixer l'univers visual de Hassan Hajjaj, autor de les escenografies i els vestuaris que veurem a FIQ i que barreja el color més explosiu amb elements de la cultura tradicional, en una aliança entre pop i kitsch plena d'humor, que fa dialogar èpoques diverses i és capaç de convertir estampes tradicionals del Marroc en unes imatges tan potents que fan pensar en la més pop i moderna de les capitals occidentals.

FITXA TÈCNICA

Durada75 min
IdiomaFrancès amb sobretitulació en català
Intèrprets:Groupe Acrobatique de Tanger

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

9 i 10 de juliol

IDIOMA

Francès amb sobretitulació en català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ADREÇA

Passatge Martras, 29
08031 - Barcelona

Teatre Grec
Passatge Martras, 29, 08031 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades disponibles a partir del 6 de maig

La promoció d'entrades a 8€ és vàlida per 2 entrades per espectacle per carnet de soci/a fins a esgotar existències

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dv.
09
jul.
FIQ (DESPERTA'T!) - Festival Grec
22:00 h Teatre Grec
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
FIQ (DESPERTA'T!) - Festival Grec
22:00 h Teatre Grec - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

ds.
10
jul.
FIQ (DESPERTA'T!) - Festival Grec
22:00 h Teatre Grec
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
FIQ (DESPERTA'T!) - Festival Grec
22:00 h Teatre Grec - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX