3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Parallel ways

Parallel ways

  • Teatre del Raval - Barcelona
20€
18€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"PARALLEL WAYS" és un espectacle conjunt de dansa i multimèdia que tracta sobre la subjectivitat amb què les persones discernim el positiu del negatiu, i de la importància de la presa de decisions, que ens porta a relacions personals i camins que afecten directament al desenvolupament de la personalitat.

El projecte sorgeix de la col·laboració entre dues companyies joves: FUSEbyMesscellany i HomelandDance Company.

FUSE byMesscellany, establerta a Barcelona l'any 2019, és la primera companyia europea especialitzada en dansa i multimèdia. Es va formar per a la creació de l'espectacle de dancemapping (dansa amb videoprojeccions) "PARALLELS, a storyaboutyou", com a TFG a través de l'UPC, i és dirigit per l'artista jove multidisciplinar (artista visual i coreògrafa) Helena Córdoba. El projecte va estar seleccionat com a un dels millors treballs de recerca d'art en noves finestres pel Clúster Audiovisual de Catalunya i Sónar+D.

HomelandDance Company, establerta l'any 2020, és una companyia de dansa contemporània i expressiva formada per tres ballarins professionals internacionals, dirigida per la jove artista catalana Glòria Llevat.

Amb la col·laboració PARALLEL WAYS, FUSE introdueix el recurs del dancemapping a la recent producció de Homeland per a crear un projecte totalment innovador en el marc de les arts escèniques catalanes: el primer espectacle col·laboratiu de dansa on les últimes arts multimèdia interactuen amb el moviment per a potenciar el missatge narratiu.

FITXA TÈCNICA

Durada50 min.
IdiomaCastellà i anglès
Intèrprets:FUSEbyMesscellany i HomelandDance Company

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà i anglès

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

C/Sant Antoni Abat, 12
08001 - Barcelona

Teatre del Raval
C/Sant Antoni Abat, 12 , 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX