fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
FESTIVAL TECTÒNIC
FESTIVAL TECTÒNIC
FESTIVAL TECTÒNIC

FESTIVAL TECTÒNIC

  • del 22 d'octubre a l'1 de novembre de 2020
  • Www.Filmin.Es - Barcelona
7€
Per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Totes les propostes

DESCRIPCIÓ

Vuit festivals de cinema social de Catalunya que, davant la pandèmia viscuda arrel de la Covid-19 i l'afectació que ha suposat pel món cultural, van decidir unir-se i construir col·lectivament una proposta transformadora, el Tectònic; a partir de la suma d'esforços, de capacitats i recursos, i fent una aposta clara per sumar i per no competir en temps difícils per a tothom. Alhora vol ser una proposta contundent capaç de fer-se un lloc enmig d'una agenda cultural molt atapeïda, en la que també s'ha volgut tenir en compte la incertesa a l'hora d'organitzar propostes presencials, així com uns pressupostos molt debilitats a causa de la mateixa pandèmia.
Els festivals que participen en aquesta iniciativa són Mostra de Cinema Salut, Drets i Acció; Festival Protesta; Terra Gollut film festival; Clam Festival; Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona; Festival Inclús; Festival Panòptic; i Mostra de Cinema Àrab i del Mediterrani de Catalunya.

Tectònic proposa una programació col·lectiva de llargmetratges de cinema social i d'activitats paral·leles, dissenyades amb l'objectiu d'alimentar el debat i construir discurs crític. Es farà en línia, a prova de confinaments, perquè ningú té la certesa de què passarà aquesta tardor, i alhora esdevé un format que ens permet reforçar el concepte de xarxa territorial i comunitat, fent arribar les propostes del festival tan a pobles petits com a ciutats amb molta més oferta.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

del 22 d'octubre a l'1 de novembre de 2020

CATEGORIES

Cinema    Festival

ADREÇA

WWW.FILMIN.ES
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 22 d'octubre a l'1 de novembre de 2020

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dg.
01
nov.
FESTIVAL TECTÒNIC
Www.Filmin.Es
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
FESTIVAL TECTÒNIC
Www.Filmin.Es - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
El Mazine del TRESC

COMPARTEIX