3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Almeria i Cap de Gata

Almeria i Cap de Gata

  • Promoviatges - Barcelona
675€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Primer dia. Punts d'origen ¿ Puerto Lumbreras Recollida a primera hora del matí amb el nostre autocar als punts d'origen definits i sortida en direcció a la regió de Múrcia. Dinar en ruta. Arribada a Puerto Lumbreras i, si el temps ens ho permet, realitzarem un recorregut pel seu Conjunt Patrimonial i Turístic Medina Nogalte. En ple casc urbà de la població, és un dels punts més alts del municipi i hi destaquen la fortalesa medieval islàmica construïda al segle XII (Castell de Nogalte) i les nombroses cases cova excavades a l'entorn del castell que es constitueixen com uns dels enclavaments troglodites més singulars del sud-est peninsular. A l'hora convinguda, trasllat a l'hotel Sercotel Riscal 3* o similar. Sopar i allotjament.

Segon dia. Puerto Lumbreras ¿ Almeria ¿ Desert de Tabernes ¿ Almeria Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap Almeria, ciutat lluminosa amb un origen que es remunta a temps molt remots. Farem un recorregut guiat pel centre històric que ens permetrà viatjar des dels seus orígens com a ciutat musulmana i la reconquista per parts dels Reis Catòlics, fins arribar a la importància de la minera del ferro i el raïm de taula. Des de les Muralles exteriors de l'Alcassaba tindrem una extraordinària panoràmica de la ciutat i el seu port. Visitarem també l'interior d'aquest exemple imponent de la història de més de 1000 anys. El recinte emmurallat va ser declarat Bé d'Interès Cultural i màxim exponent de l'herència musulmana a la ciutat. Aquí trobarem tres recintes diferenciats, dos d'origen musulmà i un tercer de l'època cristiana. Seguirem amb l'exterior de la catedral, construïda com una fortalesa per protegir-la dels atacs dels pirates. El seu Mercat Central és un dels més bells exemples d'arquitectura industrial de la ciutat, combinant pedra, totxo, ferro i vidre. Dinar. A l'hora convinguda, sortirem cap al Desert de Tabernes, Paratge Natural situat al nord de la ciutat d'Almeria, entre les serres dels Flibres i Alhamilla que l'aïllen de les corrents humides del proper mar Mediterrani. Considerat com la única zona desèrtica pròpiament dita de tot el continent europeu, el paratge ofereix una rica varietat de recursos ambientals d'interès, especialment geològics. La nostra panoràmica en autocar ens permetrà conèixer la zona i recórrer alguna localització cinematogràfica. Retorn a Almeria. Sopar i allotjament a l'hotel Nuevo Torreluz 4* o similar.

Tercer dia. Almeria ¿ Cap de Gata-Níjar ¿ Almeria Esmorzar a l'hotel. Sortida amb el nostre guia local, que ens acompanyarà amb les seves explicacions cap al Parc Natural Cabo de Gata-Níjar, joia natural del Mediterrani europeu del que tenim la sort de poder gaudir. Un clima únic, l'origen volcànic de les seves terres i la diversitat i singularitat d'una flora i fauna que és fruit dels contrastos existents entre el medi marí, litoral i terrestre, són la millor carta de presentació d'aquest espai protegit. Començarem amb el Mirador ornitològic de les Salines de Cabo de Gata, on trobarem la presència del flamenc rosat o comú al llarg de tot l'any. Seguirem el nostre recorregut amb el nostre autocar fins al Mirador de l'Escull de les Sirenes des d'on gaudirem d'una de les vistes més emblemàtiques i fotografiades del parc. Podrem observar els escarpats penya-segats i, al fons, l'aigua que envolta l'escull que és com un vidre que ens permetrà veure el mosaic del fons marí acolorint el mar de turqueses, verds i totes les tonalitats de blau. Continuarem cap a San José, considerada la capital del Parc Natural. Visitarem aquest poble tranquil, amb construccions baixes i de parets blanques, moltes d'elles construïdes sobre els petits penya-segats que treuen el cap al mar i d'altres edificades als turons que ofereixen una espectacular vista de la seva badia. Visitarem també Los Escullos, descobrir una duna fòssil modelada pel mar és una autèntica experiència, i la Isleta del Moro, una petita aldea de pescadors on descobrirem l'essència del Parc Natural: olor a mar, pau i tranquil·litat. Dinar. Completarem les nostres visites amb un recorregut pel Mirador de la Amatista, i la Vall de Rodalquilar, al cor del Parc Natural i envoltada de turons. Aquest poble es converteix en un oasis d'arbres, plantes i flors. Finalitzarem la nostra ruta amb la vila de Níjar, recentment declarat un dels pobles més bonics del país. Podrem recórrer els seus estrets i laberíntics carrers, amb cases blanques amb planta cúbica, adornades per acolorits testos que ens faran gaudir d'aquest passeig. Temps lliure per descobrir l'artesania local de jarapas i ceràmica. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

Quart dia. Almeria ¿ Alpujarra Almeriense ¿ Almeria Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del mati direcció a l'Alpujarra Almeriense, la terra dels últims moriscos. Menys coneguda que la seva germana granadina, ens sorprendrà com l'essència d'aquesta Alpujarra desperta com un refugi adormit entre valls i muntanyes. Visitarem alguns dels seus blancs poblets amb cases construïdes de materials autòctons per aconseguir una mimetització amb l'entorn de manera natural. Realitzarem una panoràmica per la Serra de Gador i el Baix Andarax. Farem una parada a Alhabia, on tindrem la possibilitat de veure un taller de ceràmica artesana amb demostració. Continuarem el nostre recorregut gaudint del paisatge entre la Serra de Gador i la fi de Serra Nevada. La carretera que ascendeix el riu Andarax ens farà gaudir d'una panoràmica passant per pobles pintorescos com Terque, Instinción i Rágol, que destaquen a la zona de desert a la muntanya. Ens endinsarem cap a Canjáyar fins arribar a Almócita, poble típic de l'Alpujarra Almeriense on realitzarem un recorregut guiat. El seu casc urbà d'arquitectura morisca és el millor conservat de la província d'Almeria. Els seus carrers són estrets, serpentejants, esglaonats, amb les seves cases de façana blanca, moltes d'elles pintades amb escrits de versos de poesies i il·lustracions. Aquí tindrem la possibilitat de traslladar-nos al passat, com si el temps no hagués passat per aquest poble. Ens endinsarem al Parc Natural de Serra Nevada amb Laujar de Andarax, capital de l'Alpujarra. Visitarem aquesta població que és cèlebre pels seus vins, els productes típics de la muntanya i per ser refugi dels reis musulmans després de la conquesta d'Almeria i Granada. També tindrem temps per gaudir del seu Centre d'interpretació. Dinar. Continuarem amb unes panoràmiques del Mar de Plàstic, per conèixer amb el nostre guia local el començament i evolució de l'agricultura de la regió. Finalitzarem visitant el Port esportiu d'Almerimar, un dels ports esportius més amplis i atractius d'Andalusia. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

Cinquè dia. Almeria ¿ València Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap a València, ciutat mediterrània amb més de 2000 anys d'història. Dinar. Després, visitarem el seu centre històric amb un ric patrimoni artístic. A la Plaça de la Verge podrem conèixer les històries que hi ha darrera dels seus monuments principals. Als exteriors de la Catedral podrem observar el ¿Micalet", el seu popular campanar, i a la zona de la Llotja de la Seda podrem recordar els temps del segle XV, època en què València va adquirir gran rellevància comercial. L'edifici del seu Mercat Central ens permetrà endinsar-nos en el modernisme valencià, un estil arquitectònic que es va desenvolupar a principis del segle XX. Destaquem també les Torres de Serrans que, junt amb el Portal de Quart, són el principal testimoni de les muralles medievals que queden a la ciutat. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat i, a l'hora convinguda, trasllat a l'hotel Eurostars Rey Don Jaime 4* o similar. Sopar i allotjament.

Sisè dia. València ¿ Morella ¿ Punts d'origen Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora cap a Morella, un dels pobles més bonics del món. Realitzarem la visita guiada d'aquest Conjunt Històrico-artístic. Començarem a les Torres de San Miguel, des d'on coneixerem més sobre les muralles centenàries coronades pel robust castell. Seguirem el nostre recorregut pel centre de la ciutat visitant els salons gòtics de l'Ajuntament, el carrer porticat D. Blascos de Alagón (segle XIII) i les cases pairals. Visitarem també l'Arxiprestal Basílica de Santa Maria la Major, esplèndid testimoni del gòtic religiós, i les runes del Reial Convent de Sant Francesc, amb la seva església i claustre de gran bellesa i l'arqueria de gran elegància arquitectònica. Des d'aquí coneixerem la història del Castell, el qual domina un oceà de muntanyes i ha sigut una de les fortaleses més imponents del Mediterrani. El pas de nombroses civilitzacions prehistòriques, iberes, romanes, musulmanes, cristianes, etc, han deixat la seva petjada en aquesta impressionant construcció habitada ininterrompudament des del III Mil·lenni abans de Crist. Temps perquè, qui vulgui, pugui pujar pel seu compte. Dinar. Retorn als nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis.

 

Si us cal més informació podeu contactar amb Promoviatges al 93 7484330 o info@promoviatges.cat

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TRESC (pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge a Promoviatges.

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut.
Recollida des de diferents poblacions (consulteu punts de recollida).
Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

Serveis no inclosos:
Esmorzar en ruta del primer dia.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.

Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.

 

Si us cal més informació podeu contactar amb Promoviatges al 93 7484330 o info@promoviatges.cat

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX