fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Dafnis Balduz - Teatre Zoom

Dafnis Balduz - Teatre Zoom

  • Dijous 8 d'octubre | 18:00h
  • ONLINE ZOOM
5€
3€
Per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

"BYANKO" planteja de nou els grans dilemes que a tots ens generen el mateix debat: QUÈ ÉS L'ART? Tot allò que té intenció de ser-ho ho és? La dificultat a l'hora de crear una peça li aporta més mèrit? Qui estipula els cànons? Les obres més polèmiques d'art contemporani pretenen transmetre alguna cosa o només són una forma de fer diners? Tot té un preu en aquesta vida?
BYANKO lluita contra el mercadeig, l'art anodí, l'especulació, vol remoure consciències. I ho pot fer impunement perquè s'amaga darrere d'una màscara. Per poder dir veritats ha de viure una mentida.

TeatreZoom és un cicle de videoconferències que connecten públic, artistes que tenen en cartera una proposta escènica i membres de la crítica.
Les sessions es realitzen de forma virtual a través de l'aplicació Zoom. Cada sessió té un màxim de 50 usuaris i una durada d'entre 40 i 50 minuts que s'estructuren de la manera següent:

. Durant els primers 10-15 minuts s'ofereix un fragment provisional o assaig del muntatge (en directe o gravat) que s'està promocionant.
. A continuació, s'inicia una conversa informal entre la persona prescriptora, l'artista i la resta d'assistents que vulguin participar-hi en què es contextualitza el fragment vist en la trajectòria de la companyia, de la dramatúrgia o de la cartellera actual.
. Posteriorement, de cada trobada s'elabora un vídeo-resum d'uns 2 minuts que es penja a les xarxes de Recomana per a difondre el cicle i la producció.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Dijous 8 d'octubre, 18:00h

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

ONLINE ZOOM

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Places limitades.
Es facilitaran les instruccions d'accés a cada sessió, de manera personalitzada, a tots els compradors. d'entrades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dj.
08
oct.
Dafnis Balduz - Teatre Zoom
18:00 h ONLINE ZOOM
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Dafnis Balduz - Teatre Zoom
18:00 h ONLINE ZOOM  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
El Mazine del TRESC

COMPARTEIX