3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
FESTIVAL GREC 2020

FESTIVAL GREC 2020

  • del 30 de juny al 30 de juliol
  • Diversos Espais Barcelona Ciutat - Barcelona
15€
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Totes les propostes

DESCRIPCIÓ

GREC FESTIVAL
El Teatre Grec i altres sales us acolliran amb una reducció a un terç de l'aforament i amb els protocols decretats per les autoritats sanitàries. Algunes de les produccions també s'emetran en directe o en diferit per ràdio i televisió, i també hi haurà propostes en altres espais, com ara alguns museus de la ciutat. Aquestes activitats requeriran que us hi inscriviu prèviament. Mantenim una part de la programació amb artistes de la resta de l'Estat i de l'àmbit europeu especialment compromesos amb la contemporaneïtat.

GREC EN OBERT
Al Grec d'enguany hi ha espai per a formats nous, semipresencials o totalment en línia, i també per a algunes propostes internacionals innovadores. Hem proposat als i a les artistes que experimentin en temps de la covid-19 buscant, sempre que sigui possible, que les propostes tinguin un caràcter parcialment presencial. En aquest apartat, hi trobareu diversos treballs que ens connecten amb artistes de l'Amèrica Llatina, com ara lectures dramatitzades, espectacles en streaming o conferències amb els directors i directores teatrals més interessants del panorama actual. També hi haurà passejos per la ciutat de Barcelona que podreu fer de manera individual o en família.

DE GREC A GREC
El Grec sempre s'ha caracteritzat per donar suport al sector i col·laborar amb altres agents de la ciutat, teatres públics i privats, productores o museus i altres espais culturals. Més enllà de ser un festival d'estiu, és una peça clau per engegar les produccions que es veuran a la temporada barcelonina de l'any següent i per donar feina tant als sectors artístics com als de caràcter tècnic. Hi ha coproduccions que no podran estar del tot acabades aquest juliol, però que, sota la marca De Grec a Grec, es podran representar durant tot l'any en qualsevol moment de la temporada en teatres de la ciutat o en festivals del territori català, entre el juliol d'aquest any i el Grec del 2021.

Tota la programació i venda d'entrades* a: https://www.barcelona.cat/grec/

*Entrades a la venda a partir del divendres 12 de juny a les 9:00h.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Festival

ADREÇA

Consulteu programació
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 30 de juny al 30 de juliol

*Entrades a la venda a partir del divendres 12 de juny a les 9:00h.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX