3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Feliu Ventura + Caïm Riba i Pol Cruells · Terra de Sons 2020

Feliu Ventura + Caïm Riba i Pol Cruells · Terra de Sons 2020

  • POSPOSAT
  • Església de la Doma - Garriga, la
6€ + CERVESA
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
POSPOSAT

DESCRIPCIÓ

Celebra amb nosaltres la desena edició del Terra de Sons, cicle que organitzem des de La Gatzara amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Garriga i diversos patrocinadors locals. Com cada any, us oferim concerts singulars en llocs únics durant la primavera.

Amb la compra de l'entrada tindreu dret a una cervesa artesana.

Seguim obrint les portes d'espais excepcionals com Can Raspall, Can Ramos, la Capella del Passeig i La Doma, tot apostant per homenatjar el patrimoni arquitectònic i històric de La Garriga, a través d'una proposta cultural de proximitat.

FELIU VENTURA

El nou disc de l'autor i cantant de cançons Feliu Ventura, Convocatòria, és un treball que conté 11 noves perles i que destaca per haver estat totalment confegit a la seva estimada Xàtiva: de la integritat de la gravació, mescla i mastering fins al disseny i la impressió del magnífic llibre-llibreta que l'atresora. `Convocatòria' és també, finalment, el primer àlbum de cançons pròpies del xativí d'ençà d'aquell llunyà `Música i lletra', que aparegué l'11 de setembre de 2011, i que consolidà l'artista en el panorama de la cançó mediterrània després dels seus primers discos `Alfabets de Futur' (2006), `Que no s'apague la llum' amb Lluís Llach (2005) i `Barricades de paper' (2003). Aquests darrers 9 anys, però, Feliu Ventura no ha parat. En el camp discogràfic ha posat en circulació el vinil del directe de celebració dels 20 anys de trajectòria `Vers l'infinit' (2013) i la seva rèplica de versions i adaptacions (només disponible en digital) `Referents' (2014), a més d'editar l'EP `Montserrat' (2016) i el llarga durada `Sessions Ferotges' (2018) en col·laboració amb el trio català de reggae lo-fi Xerramequ i els Aborígens, amb els quals revisà obra d'Ovidi Montllor i peces pròpies per jamaicanes; en el camp literari edità la seva primera novel·la amb Sembra Llibres el 2015, titulada `Com un record d'infantesa' i als escenaris no ha deixat d'oferir vetllades en solitari, en clau reggae o amb l'espectacle ¿Llibres. Batalles. Cançons" amb Xavi Sarrià.

CAÏM RIBA I POL CRUELLS

Canc¿ons d'inspiracio¿ mediterra¿nia i cosmopolita de la ma¿ del duet format per Cai¿m Riba i Pol Cruells. L'univers creatiu d'ambdo¿s mu¿sics convergeix en un repertori on interpreten una seleccio¿ de la seva discografia fent evident un paisatge sonor compartit entre Formentera i Barcelona. Un format i¿ntim amb dues veus, dues guitarres i petites dosis d'electro¿nica d'autor que connecta d'una forma especial amb el pu¿blic.

Cai¿m Riba, veu i guitarra ele¿ctrica. Pol Cruells, veu i guitarra acu¿stica.

Cai¿m Riba neix a Formentera a mitjans dels 70 en un interessant entorn cultural. E¿s fill del mu¿sic Pau Riba i de Merce¿ Pastor, i passa la infantesa envoltat d'artistes i bohemis, fet que li desperta una inquietud creativa enfocada a la mu¿sica. A mitjans dels 90 crea el grup de mu¿sica i arts visuals Pastora amb el seu germa¿ Pauet. En aquesta formacio¿ Cai¿m Riba ha compost i produi¿t els discs Pastora (2004), La vida moderna (2005), Circuitos de Lujo (2008), Un viaje en noria (2011), i Una altra gala¿xia (2012); un repertori amb grans temes de ball on l'electro¿nica i els sintetitzadors han tingut un paper destacat.

Despre¿s de girar per tot l'estat amb Pastora, el 2014 presenta el seu primer disc en solitari, A 306 km, un projecte en catala¿ i amb un so me¿s orga¿nic que respon a una necessitat d'expressio¿ me¿s intimista. El 2018 presenta el seu segon disc, Nararai, consolidant la seva carrera en solitari.

A me¿s del seu projecte personal, Cai¿m Riba exerceix com a productor musical i acompanya, com a guitarrista i cantant, a d'altres artistes com Eduard Costa (Els Amics de les Arts/L'U¿ltim Indi), Ivette Nadal, Pol Cruells, o Rau¿l Bonilla.

Pol Cruells neix a Sabadell a inicis dels 70 pero¿ la seva infantesa esta¿ marcada per un moviment constant que el duu de Formentera al Pirineu i, finalment, de retorn al Valle¿s. Despre¿s de formar-se al Taller de Mu¿sics de Barcelona inicia la seva trajecto¿ria musical en diversos grups de folk, soul, i pop.

L'univers musical de Pol Cruells e¿s resultat de la fusio¿. La mu¿sica d'arrel de la Mediterra¿nia hi e¿s present en harmonies i melodies, pero¿ el bluegrass i l'americana hi flueixen amb naturalitat. Debuta amb el disc Passeu, passeu... (2011) i el segueixen Casa i vent (2013), on fa evident la seva esse¿ncia mediterra¿nia, i Astronauta de terrat (2015) on consolida el seu so mesclant la frescor del pop amb la calidesa orga¿nica del folk. El seu darrer treball e¿s Fanzi¿n (2019), en el que¿ aposta per un pop amb contingut reivindicatiu.

El mu¿sic sabadellenc compagina la seva faceta de cantant compositor amb el baix ele¿ctric. E¿s baixista als discs i gires d'Els Amics de les Arts i col·labora espora¿dicament amb altres artistes com Joana Serrat.

LA DOMA

La Doma és un conjunt romànico-gòtic format per l'antiga església parroquial de Sant Esteve de la Garriga, la domeria i el cementiri. El conjunt està envoltat per una tanca que la configura com a església-fortalesa amb murs de protecció, espitlleres i merlets. S'hi conserva el retaule gòtic de Sant Esteve Protomàrtir.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Feliu Ventura i Caïm Riba i Pol Cruells

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Avinguda de Sant Esteve, s/n
08530 - Garriga, la

Església de la Doma
Avinguda de Sant Esteve, s/n, 08530 Garriga, la

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX