fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pi de la Serra + Èric de Vinaixa · Terra de Sons 2020

Pi de la Serra + Èric de Vinaixa · Terra de Sons 2020

  • POSPOSAT
  • Can Ramos - Garriga, la
6€ + CERVESA
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
POSPOSAT

DESCRIPCIÓ

Celebra amb nosaltres la desena edició del Terra de Sons, cicle que organitzem des de La Gatzara amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Garriga i diversos patrocinadors locals. Com cada any, us oferim concerts singulars en llocs únics durant la primavera.

Amb la compra de l'entrada tindreu dret a una cervesa artesana.

Seguim obrint les portes d'espais excepcionals com Can Raspall, Can Ramos, la Capella del Passeig i La Doma, tot apostant per homenatjar el patrimoni arquitectònic i històric de La Garriga, a través d'una proposta cultural de proximitat.

PI DE LA SERRA

Dues tasses, el número 22 de la seva discografia, inclou noves cançons i temes instrumentals (Quan un es torna gran, Virginia Slims, Flor de clavell, S'ha de parlar per més dir, A una jove, Recordant Chet Atkins, Ukulele Blue ......) i alguna referència a d'altres autors com és el cas d'Ovidi Montllor.

Retrats personals i socials que amb l'enfoc del Quico prenen un significat especial. Sense tabús ni dramatismes però alhora amb la contundència, sensibilitat i sornegueria que li són propis.

D'altra banda, però, hi trobarem cançons emblemàtiques de diferents èpoques (Inventari, Els fariseus, Si la merda fos or..., Sóc poeta, Maria Joanna, Suau, El meu cervell, Merda..). i que no han figurat al repertori del format i disc anterior 'QuicoLabora'.

¿El blues i jo, ens varem conèixer a traves de la manera de tocar la guitarra de Big Bill Broonzy i viu dins meu fa més quasi 5 decennis. La seva aparent senzillesa fa que musicalment parlant m'hagi pogut entendre amb moltíssim músics d'arreu el món i la també seva forta càrrega emocional fa que aquesta ja escrita entesa, sovint es tenyeixi de quelcom inexplicable que va més enllà de la pròpia música, per tornar-se respecte, amor i llibertat."

ÈRIC VINAIXA

"Caos a mig camí" és el cinquè disc (tercer en solitari) de l'Èric Vinaixa. El seu disc més ambiciós a nivell de composició, producció, arranjaments i interpretació.

Un disc on fa un pas més enllà en el seu gust pel preciosisme, l'emoció, la intimitat, la sensualitat, la varietat de colors i la intensitat, i que no deixa de ser l'evolució natural dels seus treballs anteriors.

Amb un llenguatge propi hereu de les seves arrels pop, rock, blues, soul i d'autor més vintage, "Caos a mig camí" ens parla a cor obert de les reflexions vitals d'un músic entrant als quaranta i que recull la seva manera de veure el món, empatitzant amb el sentir d'aquesta generació.

Un cop més, l' Èric Vinaixa ha assumit la producció musical i els arranjaments del disc, a part de fer les veus, guitarres acústiques, guitarres elèctriques, pianos, hammonds i acordió.

CAN RAMOS

La Casa Ramos és un edifici d'estil eclèctic construït a finals del segle XIX per l'arquitecte Xavier Turull i Ventosa. En destaquen els jardins d'estil modernista i romàntics, emprats com a escenari de moltes activitats, i el menjador, decorat a l'estil barroc. Ara funciona com a seu de la Fundació Universitària Martí l'Humà.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Pi de la Serra i Èric Vinaixa

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Blues/Soul/Gospel

ADREÇA

C/ Figueral, 59
08530 - Garriga, la

Can Ramos
C/ Figueral, 59, 08530 Garriga, la

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX