3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Animac 2020
Animac 2020
Animac 2020
Animac 2020

Animac 2020

  • Del 27 de febrer a l'1 de març
  • Caixaforum Lleida - Lleida
9€
5€
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

Enguany, Animac tindrà com a tema principal la memòria sota el títol Time Capsule. L'animació és un mitjà poderós per recuperar el passat, per recol·lectar i conduir els records, el temps viscut, la història. A Lleida, del 27 de febrer a l'1 de març de 2020, Animac oferirà projeccions, conferències i altres activitats especials.


Aquesta edició d'Animac ha rebut 943 projectes en la convocatòria oberta, procedents de 61 països com ara França, Espanya, EUA, Regne Unit, Alemanya, Rússia, Bèlgica, Canadà, Brasil, Japó, República Txeca, Argentina, Hong Kong, Països Baixos, Suïssa, Portugal i Mèxic, entre altres. En total s'han seleccionat 187 films per projectar a Animac 2020, de tots els rebuts en la convocatòria oberta, que juntament amb les retrospectives i les seccions oficials sumen 219 curtmetratges i 35 peces audiovisuals més, entre curts i sèries, que es projectaran a l'Open Screen de l'espai Animacrea, els autors d'algunes de les quals seran presents a Animac, com és el cas de Fernando Moro, creador de ¿Cleo y Cuquín", o Nuria G. Blanco, productora de ¿Puffin Rock".

A més, es podran veure 7 llargmetratges, 3 migmetratges i 9 peces de TV. A més del seu complet programa de projeccions ¿ amb les seccions habituals de llargmetratges, curtmetratges, curts d'estudiants de tot el món, monogràfics, retrospectives i sèries ¿ Animac 2020 oferirà un any més conferències i activitats de la mà dels grans de l'animació adreçades a autors, professionals i estudiants, espectacles en directe, tallers, i la secció Petit Animac especialment programada per al públic familiar i que enguany tindrà com a convidat especial Trevor Hardy, director del llargmetratge ¿Strike".

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Cinema    Festival

ENTRADES

Compra les teves entrades a les taquilles del recinte

ADREÇA

Avinguda Blondel, 3
25003 - Lleida

Caixaforum Lleida
Avinguda Blondel, 3, 25003 Lleida

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 27 de febrer a l'1 de març

Horari: Consulta la programació

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a les taquilles del recinte

Compra les teves entrades a les taquilles del recinte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX