fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Pioneres, Els problemes d'en Girafa i Fill de Dracs

Llibres: Pioneres, Els problemes d'en Girafa i Fill de Dracs

  • Fins exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA
DE DL A DJ
DE 10 A 18H I
DV DE 10 A 14H AL
933 209 461
O ESCRIU A
info@tresc.cat

DESCRIPCIÓ

Descobreix amb aquest pack de llibres les novetats infantils on coneixeràs les històries de Yomon i els dracs, els problemes de l'Edward i les vides de les dones catalanes capdavanteres!

Fill de dracs(Baula) de Sébastien Perez

Tenien el vol majestuós. Els ullals, més esmolats que els d'un tigre blanc. Res no igualava el foc que treien per la boca. En Yomon mirava els dracs amb admiració. El seu desig més gran era arribar a ser com ells¿

 

Pioneres (Barcanova) de Maria Mercè Roca

Sabeu quina va ser la primera dona catalana que va pilotar un avió? I la primera que va pujar a l''Everest? I sabeu com es deia la primera dona catalana que va compondre una òpera? I la primera alcaldessa que va ser elegida per governar? I la primera bombera? I la primera sindicalista? I la primera nena que es va enfilar en un castell? Les quinze dones protagonistes d''aquest llibre són dones de casa nostra que ens han anat al davant. Han estat valentes, brillants i obstinades!.

 

Els problemes d'en Girafa (Alba Editorial) de Jory John

Edward és una girafa insegura i tímida que s'avergonyeix del seu coll. Pensa que és massa llarg, massa estret, massa flexible en definitiva li sembla ridícul. Segons ell cap altre animal té un coll tan absurd. Ha intentat disfressar de moltes maneres, ocultar estratègicament darrere d'arbustos Realment ho ha provat tot, però just quan ha esgotat totes les seves opcions per amagar i està a punt de tirar la tovallola, una tortuga anomenada Cyrus l'ajuda a comprendre que el seu coll té un propòsit i que és perfecte tal com és.

Els problemes d'en Girafa tracta, amb molt sentit de l'humor, de la importància de acceptar-nos a nosaltres mateixos i de l'amistat incondicional.

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX