3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Jansky

Jansky

  • Sidecar - Barcelona
9€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Jansky arriba el pròxim 14 de febrer a l'emblemàtica sala Sidecar de Barcelona amb la seva particular rave de sons i versos que posarà fi a la gira iniciada a finals de 2018. El seu tour This is electroverse, que ha visitat sales i festivals d'arreu del món, finalitza a la capital catalana dins del cicle Illes de l'Aire, que durant aquest any 2020 aproparà les propostes emergents de les illes Balears a diferents espais de la ciutat.
La cita no serà casual, ja que a principis d'aquest mes de febrer el duet format pel músic mallorquí Jaume Reus i la poeta catalana Laia Malo ha donat a llum el segon videoclip del disc, el tema Genet, inclòs en el seu tercer disc que dona nom a la gira.
Cal recordar que aquest últim disc va ser guardonat pels Premis Enderrock de la Crítica 2019 amb el Premi Especial del Jurat el passat mes d'octubre, un altre reconeixement al projecte que arrencava el 2012 com a finalistes del Sona9 amb la maqueta Parasonic i que prengué embranzida el 2013, amb la publicació del seu primer disc, Un big bang a la gibrella, i l'aval del festival Sónar Barcelona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Plaça Reial, 7
08002 - Barcelona

Sidecar
Plaça Reial, 7, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Entrades amb descompte limitades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX